reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

reklama
Ja biorę leki na tarczyce, ale mam taki sposób teraz idealny, że zawsze w nocy, albo nad ranem idę do toalety to wtedy biorę tabletkę 😂 chociaż od kawy mnie odrzuciło tak czy siak
No ja tak robiłam w ciąży z córa. Najlepszy sposób i najlepsze wyniki osiągałam na badaniach ;) Ale teraz leki są wszystkie pochowane wysoko, pozamykane na cztery spusty wiec robiłaby się z tego rozbudzająca akcja 🙈
Wiec mam nadzieje, ze tarczyca tym razem da radę :D

Ja mam 31 i też tylko witaminy plus dupek ;)
A kawy nie mogę pić od tygodnia, nagle straciłam ochotę na nią, zawsze piłam dla smaku i aromatu, a tu taka niespodzianka, że weszłam do teamu herbatka owocowa..😄 Któraś tez tak ma?
Taak, odrzuciło mnie od kawy mimo że uwielbiam latte i macchiatto 😅

Ja wczoraj ze Starym zaszalałam i były seksy, nie jakieś dzikie wiadomo :D a rano wstałam mdłości nie czułam i już schiza że seks zaszkodził i coś się złego podziało ale po zjedzeniu śniadania wszystko wróciło do normy 🥴🤢

Nam właśnie stuknął miesiąc bez seksu 🥺🥺🥺 ostatni raz byl w owu, potem nie było okazji a 9dpo wyszedł pozytywny test i się boimy 😅
Ciekawe jak długo wytrzymamy, ale jest co raz gorzej😂

Nam właśnie stuknął miesiąc bez seksu 🥺🥺🥺 ostatni raz byl w owu, potem nie było okazji a 9dpo wyszedł pozytywny test i się boimy 😅
u mnie ostatni seks był jakoś 20.11😐 i nawet jeśli dostałabym od lekarza zielone światło (w co wątpię oczywiście) to i tak ch*j wie, kiedy stary do domu zawita🙈

Taak, odrzuciło mnie od kawy mimo że uwielbiam latte i macchiatto 😅

Ja wczoraj ze Starym zaszalałam i były seksy, nie jakieś dzikie wiadomo :D a rano wstałam mdłości nie czułam i już schiza że seks zaszkodził i coś się złego podziało ale po zjedzeniu śniadania wszystko wróciło do normy 🥴🤢
My próbowaliśmy dwa razy poszaleć, ale już za drugim razem mnie strasznie bolało, zapomniałam o to spytać gin. Aż mi się odechciało na wieki od tego 😔

reklama
Łączę się w bólu, u mnie nawet już dłużej bo od końca listopada nic... 🙄
Do wczoraj miałam bardzo niskie libido ale wieczorem nagle tak mnie naszło i wiem, że dalej tak nie dam rady 😅🙈

Do góry