reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

reklama
pewnie tak hehe a my sie z tego smiejemy :) ale imię i tak podoba sie calej rodzinie. A chlopiec Wiktor dlatego ze jesli przetrwa te moje panikowanie to bedzie zwyciezcs ;

Tez jestem fanka horrów, a Egzorcyzmy Emily Rose oglądałam kilka razy i wciąż mam przed oczami jak je pająki czy tam robaki 🤣 podziwiam za ten oryginalny pomysł 😆a Wiktor to pięknie ☺️

A wy kobitki, które plamicie, w którym tygodniu jesteście?
jesteśmy po północy, więc równo 10+0

A ja się cieszę bo to mały wspólny sukces - codziennie było tu pisanie o mdłosciach i o braku ochoty na cokolwiek, a tu prawie wszystkie zgodnie miały ochote na frytki lub na lody 😃 Ba! Kilka z nas sobie zrobiło dziś ucztę 😄 Genialnie! 👏
i pewnie będzie tak, że te które miały smaka na lody, urodzą dziewczyny, a te co na frytki to chłopaków. Zapytacie skąd wiem? Już tłumacze - bo ja miałam smaka na loda badum tss

Ogólnie jak poczytałam o Waszych lodach, świderkach, posypkach, Dżizas, to postanowiłam, że jutro jadę do Międzyzdrojów na Bubble waffle. No nie odpuszczę

Nie jadę do żadnych Międzyzdrojów, tylko obieram zupełnie przeciwny kierunek i jadę na usg. Co prawda dopiero 19:40, ale wcześniej nie ma terminu. Znów miałam akcje plamienie (ale nie ze brązowe czy coś, tylko normalnie rozwodniona krew - norma u mnie) i totalne odjęcie bólu cycków. Po kilkunastu minutach po plamieniu ani śladu, cycki znów zaczęły się rozkręcać. Ten scenariusz mi się powtarza. Już sama nie wiem, może ja mam jakieś straszne skoki progesteronu? Nie wiem, czy organizm fizycznie może tak szybko reagować (tzn spadek proga i natychmiast brak bólu piersi)? Bo już nie wiem, co ja sobie wmawiam, a co nie. Czuje się jak świruska

reklama
@Maritta05 chciałam być oryginalna Łucja to niespotykane imię a tu 4 Łucję w klasie 😂 teraz tak samo jest z Nelą, tez pełno 😅 a ogólnie córka lubi swoje imię? Mój mąż się niesamowicie upiera na Łucję mi tez się podoba ale ciężkie jest to imię do wymowy dla małego dziecka i mam mieszane uczucia

Do góry