Zazuu
Fanka BB :)
Zobaczcie co znalazlam.na temat lekarza do ktorego chodzilam
To tylko potwierdza, że jego usg jest do dupy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zobaczcie co znalazlam.na temat lekarza do ktorego chodzilam
Ja popieram zdecydowanie imię Nikodem, to mój kuzyn 7 lat młodszy i naprawdę jest wyjątkowy, zastanawiam się czy nie dam tak na drugie imięJa mam wizytę niby za tydzień umówioną, ale idę jutro, bo ja nie wytrzymam! Muszę wiedzieć, czy jest serduszko! Muszę! Brzuch się powiększył, raczej nie po świętach, bo byliśmy chorzy i nie mielismy apetytu. Piersi bardzo bolą. Jestem dobrej myśli, ale chcę to wiedzieć. Poza mężem nie wie nikt, ale jak będę wiedziała, że jest ok, to już niedługo, może za około 2 tyg chcielibyśmy powiedzieć, lub na Dzień Babci. Nie wiem, jak w pracy, bo jestem nauczycielką, akurat niedługo ferie, w pracy powiedziałabym ostatniego stycznia po feriach.
Chłopca nazwałabym Nikodem lub Maksymilian, a dla dziewczynek mam cały wachlarz propozycji córka ma na imię Łucja i takie imiona lubię - niepopularne. Teraz bym nazwała Liliana, Blanka, Diana, Kornelia, Sara,
jejku jejku jaki piękny kiciuśOto dowód w sprawie
ja tez team winiary ale mój mąż kielecki i jest wojna w sklepie ale powiem mu następnym razem o tymDokładnie. Po prostu się nie da.
Kielecki wieje starym
taaaaakk miałam fazę na Helenę kilka tygodni temu weszła jak złoto zapomniałam co to za smak bo tyle nie piłamJa ogólnie na gazowane, ale najbardziej na oranżadę Helenę
Ja nadrobiłam w końcu jeżeli chodzi o imiona to Łucja albo Nela, ostatnio wpadłam na imię Izolda, wiem dziwne i kontrowersyjne ale mi się kojarzy z piękną księżniczka, na pierwsze raczej nie ale na drugie kto wie chłopiec Leon - od zawsze mi się to imię podobało a teraz jest tyle Leonków, a chciałabym żeby mój dzidziuś miał niespotykane imię ja mam Paulina i w pewnym momencie było nas 5 w pracy i jeszcze rozważam imię Aleksander, ale strasznie nie znoszę skrótu Olek brzmi jak podejrzany typo
Ale ciężko was było nadrobić, tyyyle stron ale dałam radę ja wróciłam z pracy o 15 i poszłam spać i wstałam dopiero koło 21. Przespałam prawie 6 godzin nie pamietam nigdy takiego popołudniowego spania No strasznie zmęczona ostatnio jestem Padnięta totalnie I jeszcze te mdlosci
Narobilyscie mi ochotę na mcflurry ale no nie opłacało by się zamawiać samych lodów na dowóz wiec innym razem
Hahahha oj to coś czuje ze szybko bym przybrała na wadze teraz jednak przestałam ćwiczyć, czuje się mega słabo wiec nawet nie mam ochoty, mimo ze do niedawna sporo ćwiczyłamSamych lodów sztuk jeden - nie, ale jakbyś zamówiła trzy makflary to już by się opłacało chyba zrobię tak następnym razem