asiasiasia
Fanka BB :)
A u nas nie zgadniecie dlaczego dla dziewczynki Emilia Róża
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja ten tydzień cały zdalnie z chorą roczną córkąDziewczyny pracujecie jeszcze? Ja dzisiaj wróciłam pierwszy dzień po świetach i tyle stresów , bol brzucha cały dzień i spanie 2 h po pracy. Dalej mnie ciągnie jajnik. Chciałam powiedzieć w pracy dopiero ok 12 tyg , a dzisiaj już w to zwątpiłam czy dam radę boje się że coś się stanie
Ta wspomniana moja córka Róża ma na pierwsze Łucja, jest teraz w LO klasa ma 18 osób i w tym 4 ŁucjeJa nadrobiłam w końcu jeżeli chodzi o imiona to Łucja albo Nela, ostatnio wpadłam na imię Izolda, wiem dziwne i kontrowersyjne ale mi się kojarzy z piękną księżniczka, na pierwsze raczej nie ale na drugie kto wie chłopiec Leon - od zawsze mi się to imię podobało a teraz jest tyle Leonków, a chciałabym żeby mój dzidziuś miał niespotykane imię ja mam Paulina i w pewnym momencie było nas 5 w pracy i jeszcze rozważam imię Aleksander, ale strasznie nie znoszę skrótu Olek brzmi jak podejrzany typo
Dajesz, why?A u nas nie zgadniecie dlaczego dla dziewczynki Emilia Róża
a teraz Emily Rose ;pTa wspomniana moja córka Róża ma na pierwsze Łucja, jest teraz w LO klasa ma 18 osób i w tym 4 Łucje
Dajesz, why?
Że od tego horroru?a teraz Emily Rose ;p
Nie ze od samej postaci poprostu uwielbiamy Horrory a imie Emilia Roża jest poprostu BoskieŻe od tego horroru?
Creepya teraz Emily Rose ;p
pewnie tak hehe a my sie z tego smiejemy ale imię i tak podoba sie calej rodzinie. A chlopiec Wiktor dlatego ze jesli przetrwa te moje panikowanie to bedzie zwyciezcs ;pCreepy