Zazuu
Fanka BB :)
Melduję, że zbadałam wedżajne i znalazłam śladowe ilości brązowej wydzieliny. Mam nadzieję, że to incydent.
Pozdrów od nas Bożenę i już nie siadaj na penis
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Melduję, że zbadałam wedżajne i znalazłam śladowe ilości brązowej wydzieliny. Mam nadzieję, że to incydent.
pewnie tak hehe a my sie z tego smiejemy ale imię i tak podoba sie calej rodzinie. A chlopiec Wiktor dlatego ze jesli przetrwa te moje panikowanie to bedzie zwyciezcs ;
heheh Emilia bedzie jadla.kamienie i piach ;p mniej drastycznie heheTez jestem fanka horrów, a Egzorcyzmy Emily Rose oglądałam kilka razy i wciąż mam przed oczami jak je pająki czy tam robaki podziwiam za ten oryginalny pomysł a Wiktor to pięknie
jesteśmy po północy, więc równo 10+0A wy kobitki, które plamicie, w którym tygodniu jesteście?
i pewnie będzie tak, że te które miały smaka na lody, urodzą dziewczyny, a te co na frytki to chłopaków. Zapytacie skąd wiem? Już tłumacze - bo ja miałam smaka na loda badum tssA ja się cieszę bo to mały wspólny sukces - codziennie było tu pisanie o mdłosciach i o braku ochoty na cokolwiek, a tu prawie wszystkie zgodnie miały ochote na frytki lub na lody Ba! Kilka z nas sobie zrobiło dziś ucztę Genialnie!
Super. Gratuluję. Na tą chwilę mamy ten sam termin porodu. Też byłam u lekarza i z USG mam 7+ 5.Cudowne wieści ! Ja właśnie wróciłam do domu..u mnie to 7+4 i też wszystko dobrze . Maleństwo mierzy 1,28 cm .
@Paulusman Termin porodu mam obecnie na 17.08 a prenatalne 26.01