reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

wydaję mi się, ze wolałabym jednak face to face, ale jakby mi coś nie wypaliło, to wiem, do kogo się odezwać❤️

zazdro, ze mdłości Ci odpuszczają. Ja dziś 8+5/8+6 i mdłości gorsze niż kiedykolwiek🙄 za to piersi codziennie bolą inaczej, ale już tak do wytrzymania

ja pół świąt przespałam🤣 na szczęście nikt kobiecie w ciąży nie odmawiał snu🤪
mnie dopiero dzisiaj dopadla nie moc. W dodatku boli mnie glowa i chcialabym juz 2.01 bo w głowie ciagle "czy bedzie zarodek ? A moze juz serduszko zobacze? " Trochr przesadzilam przez moja panike nie potrzebnie szukalam w necie. Bo tam samo straszenie.

reklama
Witam się świątecznie. Jak tam wigilia? Pojadły?😬 ja po trochu, każda porcję solidnie odsypiałam, ale konsekwentnie i regularnie coś jadłam😁 a prezenty kupiłam sobie sama i jestem średnio zadowolona🤣 idealnego portfela szukałam już od września i tak wybrałam, że jest do doopy😅 fakt, że poprzedni postawił poprzeczkę bardzo wysoko, ale mimo wszystko mi przykro😐
No i jutro mam wizytę u gina, ale dopiero o 15:40

Cześć! W ubiegły wtorek zobaczyłam pierwszy raz dwie kreski na teście. Zrobiłam również 2x badania z krwi i beta prawidłowo rosła. W czwartek mam wizytę u lekarza celem potwierdzenia ciąży. Nie mogę się już doczekać bardzo. Nasza historia jest o tyle zaskakująca, ze staramy się o dzidziusia od 3 lat. 3-go listopada miałam nieudane invitro. Po nim był cykl przerwy a w kolejnym miał być transfer zamrożonych zarodków. Transferu nie będzie, bo udało się naturalnie ❤️ Nadal w to nie wierze i jestem w szoku!
Po dacie ostatniej miesiączki wychodzi mi data porodu na 23-go sierpnia, zatem witam się z Wami w tym wątku :)

mnie dopiero dzisiaj dopadla nie moc. W dodatku boli mnie glowa i chcialabym juz 2.01 bo w głowie ciagle "czy bedzie zarodek ? A moze juz serduszko zobacze? " Trochr przesadzilam przez moja panike nie potrzebnie szukalam w necie. Bo tam samo straszenie.
gdyby wierzyć internetom, to poroniłam tę ciążę już ze trzy razy🙈 spokojnie, będzie git!

O to widzę ze kilka z nas ma jutro wizyty 😄 oby były same dobre wieści !
Ja dziś chyba 6+4 i nie wiem czy da się mieć gorsze mdłości niż teraz miewam 🤣
ja w drugiej ciąży miałam właśnie najgorsze mdłości Ok 6tc, a w tej mam spore opóźnienie🤣

Cześć! W ubiegły wtorek zobaczyłam pierwszy raz dwie kreski na teście. Zrobiłam również 2x badania z krwi i beta prawidłowo rosła. W czwartek mam wizytę u lekarza celem potwierdzenia ciąży. Nie mogę się już doczekać bardzo. Nasza historia jest o tyle zaskakująca, ze staramy się o dzidziusia od 3 lat. 3-go listopada miałam nieudane invitro. Po nim był cykl przerwy a w kolejnym miał być transfer zamrożonych zarodków. Transferu nie będzie, bo udało się naturalnie ❤️ Nadal w to nie wierze i jestem w szoku!
Po dacie ostatniej miesiączki wychodzi mi data porodu na 23-go sierpnia, zatem witam się z Wami w tym wątku :)
super, gratki❤️ znam kilka takich przypadków, że chwile przed in vitro para nagle naturalnie zachodziła w ciąże😁

gdyby wierzyć internetom, to poroniłam tę ciążę już ze trzy razy🙈 spokojnie, będzie git!

ja w drugiej ciąży miałam właśnie najgorsze mdłości Ok 6tc, a w tej mam spore opóźnienie🤣

super, gratki❤️ znam kilka takich przypadków, że chwile przed in vitro para nagle naturalnie zachodziła w ciąże😁
Dziękuje :) Choć u nas w sumie zaraz po i zaraz przed jednocześnie 😂
Póki co mam 5+4 i oprócz lekkich boli podbrzusza, dość mocnych bóli piersi oraz senności nic mi nie dokucza - jest znośnie xD Czekam aż pojawia się mdłości, bo znając moje szczęście będą ogromne 🫠

tak.masz racje. Ale przez to ze jestem panikara w glowie rozne figle hehehe. Wedlug opoznienia to 2 stycznia powinnam byc w 6 tygodniu i 1 dniu ciazy wiec mam nadzieje zobaczyc cos wiecej.

Witam koleżankę z grupy "kto po in vitro"

reklama
tak.masz racje. Ale przez to ze jestem panikara w glowie rozne figle hehehe. Wedlug opoznienia to 2 stycznia powinnam byc w 6 tygodniu i 1 dniu ciazy wiec mam nadzieje zobaczyc cos wiecej.
Jeeej, ja też 2.01 wizyta i nie mogę się doczekać, będę wtedy 6+6 i mam nadzieję że usłyszę serducho ❤
Też jestem trochę panikara, nawet do męża mowilam że wolałabym codziennie rano wymiotować niż myślec czemu dziś mdłości mniejsze i czy aby wszystko okey.. chodzę macam się po cycach i "ok, bolą, super" 🥴

Do góry