reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

psychiatra odstawił mi leki i powiedział, ze w ciąży żadnych leków nie przepisze, a na terapię jeszcze nie dotarłam. Zbieram się od dawna🤷‍♀️
Ja przeszłam terapie - kiedyś zamartwialam sie wszystkim, stresowałam sie, przejmowałam sie i tak dalej. Na maksa dobra terapeutka odciążyła mnie w życiu, najlepiej wydane ileś tysięcy w życiu :D

reklama
Ja mam tak ze polecam to absolutnie każdemu - wydaje mi się, ze większość osób na to zasługuje, tym bardziej z dziećmi <3.

Czy sa tu dziewczyny co biorą też Acard przy heparynie? Bo czytałam że z tym Acardem to trzeba z lekarzem skonsultować, bo zawiera kwas acetylosalicylowy i w sumie to 2 lek na krzepliwosc oprócz heparyny. I nie wiem, może dlatego tak mi ta krew leci..

reklama
Do góry