reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

reklama
Jak się mąż słabo postarał to czasem tak :) raz sama musiałam sobie zrobić, bo był w delegacji, to też leciała.
Aha, ja kiedyś po operacji robiłam sobie bodajże przez 4 tyg i nic nie było, dlatego tym bardziej się zastanawiam czemu tak się teraz dzieje. Ale dziś już jest ok, więc może sobie w jakieś wrażliwe miejsce to wstrzyknelam😁

Ja biorę neoparin i wieczorem acard 150. Jedynie jak mocniej kichne wyleci mi glutek krwi. Innego krwawienia nie mam. A Ty jak krawiwisz też z nosa?

Hej dziewczyny :) jak tam wasze samopoczucie ? Ktoś mówił nowinę rodzinie w święta czy u wszystkich to jeszcze tajemnica ? 😄 mój narzeczony próbował zawzięcie wymusić bym się zgodziła by powiedział już swojej rodzinie ale nie udało mu się ;) powiedziałam ze musi przynajmniej wytrzymać aż będzie serduszko wiec się udało ze nie wyklepal ale było blisko 😆 nie mogę się doczekać jutrzejszej wizyty czy zobaczę serduszko, boje się bardzo czy wszystko Ok. Byle do jutra :)

Hej dziewczyny :) jak tam wasze samopoczucie ? Ktoś mówił nowinę rodzinie w święta czy u wszystkich to jeszcze tajemnica ? 😄 mój narzeczony próbował zawzięcie wymusić bym się zgodziła by powiedział już swojej rodzinie ale nie udało mu się ;) powiedziałam ze musi przynajmniej wytrzymać aż będzie serduszko wiec się udało ze nie wyklepal ale było blisko 😆 nie mogę się doczekać jutrzejszej wizyty czy zobaczę serduszko, boje się bardzo czy wszystko Ok. Byle do jutra :)
Hej witajcie, u nas wstrzymujemy się 😉 przy stole były wspominki, jak to dzieci urosły, a takie malutkie były itp. że trochę szkoda, że maluszków już nie ma 😃 mrugalismy z mężem porozumiewawczo do siebie 😉
Jutro rano zobaczymy co uda się zobaczyć, stresuję się...

Ja mam jutro wizytę dopiero na 13 😬😱musze się urwać z pracy trochę wcześniej..
dziewczyny, czy was tez tak brzuchy bolą ? ☹️ I te mdlosci dzień w dzień przeokropne ☹️
Miałam mdłości 5-6 tydzień, teraz zaczynam 9 i jest okej, tez mnie boli brzuch ale to jest tao chwilowy ból ktory prechodzi, mam tak tez od 5 tygodnia ;)

reklama
Moja terapeutka tez przyjmuje online - jeżeli chciałabyś z polecenia, to mogę sie podesłać i trochę więcej szczegółów dać :)
wydaję mi się, ze wolałabym jednak face to face, ale jakby mi coś nie wypaliło, to wiem, do kogo się odezwać❤️

Miałam mdłości 5-6 tydzień, teraz zaczynam 9 i jest okej, tez mnie boli brzuch ale to jest tao chwilowy ból ktory prechodzi, mam tak tez od 5 tygodnia ;)
zazdro, ze mdłości Ci odpuszczają. Ja dziś 8+5/8+6 i mdłości gorsze niż kiedykolwiek🙄 za to piersi codziennie bolą inaczej, ale już tak do wytrzymania

Hej dziewczynki. Ja dzis padam na twarz nie wiem czy to pogoda czy ciaza tak daje popalic ale normalnis usypiam na stojaco.
ja pół świąt przespałam🤣 na szczęście nikt kobiecie w ciąży nie odmawiał snu🤪

Do góry