Dziękuję za słowa wsparcia i otuchyAle czy moze byc pusty pecherzyk, skoro beta rosnie prawidlowo? Nie wydaje mi sie. Nigdzie sie przynajmniej nie spotkalam z takim stwierdzeniem. Takze patrzac dziewczyny na Wasze wsrosty bety to bym sie nie martwila.
reklama
Kroplakarmelu
Fanka BB :)
Hej dziewczyny dołączam do waszego grona sierpniowych mam na pokładzie syn 4,5 roku, 2 lata temu poronienie w 7 tyg i kolejna ciaza z terminem na 02.08.2023. Jest to ten sam dzień porodu z utraconej ciazy. Ja byłam 13 grudnia serduszko już biło ciaza o tydzień młodsza ale blisko blizny po cc. Kolejna wizyta 27 grudnia. A co do ciągnącego się tematu mnie strasznie odrzuca od mięsa
Kreatywnynick
Hej witam serdecznie ja mam termin na 1.08 wiec podobnie. Tez mnie odrzuciło od mięsa nie jem już kilka tygodni, chyba ze jakiś plaster szynki na kanapkęHej dziewczyny dołączam do waszego grona sierpniowych mam na pokładzie syn 4,5 roku, 2 lata temu poronienie w 7 tyg i kolejna ciaza z terminem na 02.08.2023. Jest to ten sam dzień porodu z utraconej ciazy. Ja byłam 13 grudnia serduszko już biło ciaza o tydzień młodsza ale blisko blizny po cc. Kolejna wizyta 27 grudnia. A co do ciągnącego się tematu mnie strasznie odrzuca od mięsa
Witamy i gratuluję bijącego serduszkaHej dziewczyny dołączam do waszego grona sierpniowych mam na pokładzie syn 4,5 roku, 2 lata temu poronienie w 7 tyg i kolejna ciaza z terminem na 02.08.2023. Jest to ten sam dzień porodu z utraconej ciazy. Ja byłam 13 grudnia serduszko już biło ciaza o tydzień młodsza ale blisko blizny po cc. Kolejna wizyta 27 grudnia. A co do ciągnącego się tematu mnie strasznie odrzuca od mięsa
Kroplakarmelu
U mnie to samo tylko na kanapce z jakimś dodatkiem warzyw zjem. Ale mam już 2,5 kg mniej na wadzeHej witam serdecznie ja mam termin na 1.08 wiec podobnie. Tez mnie odrzuciło od mięsa nie jem już kilka tygodni, chyba ze jakiś plaster szynki na kanapkę
@Emka24@ bardzo współczuję straty pieska
Co do zachcianek, to ja od samego początku kocham wszystko co konkretne, głównie mięso. Do słodkiego mnie nie ciągnie, co nie znaczy, że czasami czegoś nie skubnę, np przed chwilą zjadłam deser lodowy
U nas jak dobrze pójdzie, to płeć poznamy jakoś w połowie stycznia, więc nie emocjonuję się ewentualnymi znakami w postaci zachcianek czy coś. I tak wiem, że będzie córka
Co do zachcianek, to ja od samego początku kocham wszystko co konkretne, głównie mięso. Do słodkiego mnie nie ciągnie, co nie znaczy, że czasami czegoś nie skubnę, np przed chwilą zjadłam deser lodowy
U nas jak dobrze pójdzie, to płeć poznamy jakoś w połowie stycznia, więc nie emocjonuję się ewentualnymi znakami w postaci zachcianek czy coś. I tak wiem, że będzie córka
Kreatywnynick
To ja się nie ważę od miesiąca i mi się zdecydowanie przytyło ;( od wakacji czyli od września spokojnie z 7kg na plusie, wcześniej liczyłam kcal o dbałam o dietę i jakiś fitness wskoczył, teraz z racji na pogodę czasami spacery i tez mnie odrzuca od tylu rzeczy albo nie chce, ze sama już nie wiem.U mnie to samo tylko na kanapce z jakimś dodatkiem warzyw zjem. Ale mam już 2,5 kg mniej na wadze
reklama
olak96
Witam nowe robaczki
Ja wizyta 21.12. godz. 18.00
Chce zobaczyc chociaż zarodek, nawet mini
Dzisiaj byłam tylko na wigilijce w pracy, wyszłam po 2 godzinach. Dopadły mnie ogromne dreszcze i uczucie zimna. Wzięłam kąpiel, włączyłam na maksa kaloryfer w sypialni. Zadzwoniłam do ginekologa w sprawie zapalenia pęcherza. Zalecił Urosept 3x2 tabl. i maść clotrimazolum do smarowania. Wzięłam od razu, zmierzyłam temp. 37 (więc uch) i leżę do tej pory i nie mogę się zagrzać.
Ja wizyta 21.12. godz. 18.00
Chce zobaczyc chociaż zarodek, nawet mini
Dzisiaj byłam tylko na wigilijce w pracy, wyszłam po 2 godzinach. Dopadły mnie ogromne dreszcze i uczucie zimna. Wzięłam kąpiel, włączyłam na maksa kaloryfer w sypialni. Zadzwoniłam do ginekologa w sprawie zapalenia pęcherza. Zalecił Urosept 3x2 tabl. i maść clotrimazolum do smarowania. Wzięłam od razu, zmierzyłam temp. 37 (więc uch) i leżę do tej pory i nie mogę się zagrzać.
Podziel się: