reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

reklama
Hejo hej. A ja to sie wczoraj wystraszylam ;p z racji tego ze moi rodzice bardzo czekali na ta ciaze dzis do nich jedziemy. Pomyslem jest pokazanie testu ale nie tak odrazu. Dostana od nas pudelko w ktorym bedzis zrobiony test. A ze poprzednie testy byly bardzo bladziuchne to chcialam zrobic wczoraj "wieczorem" kolejny test z mysla ze skoro beta jest 58 to test z 10 pokaze 2 grube krechy. A tu lipa. Nadal sa dwie jasne. I odrazu panika ze chyba beta spada ze trzeba na bete jechac. Cos jest nie tak itp. a moj mowi przecie, to wieczor a ty jestes dopiero w 4 tygodniu i 3 dniu ma prawo wyjsc jasna. Moze ma racje ? A ja mam schize.
Ja zrobiłam 6 dni przez miesiączką, bo miałam ten czuły test w domu. Wyszła blada kreska, myślałam że to żart xD już 5 dni przed była wyraźniejsza,ale nigdy nie były to dwie grube krechy. Chociaż po możliwej dacie okresu nie robiłam już xd

Ja zrobiłam 6 dni przez miesiączką, bo miałam ten czuły test w domu. Wyszła blada kreska, myślałam że to żart xD już 5 dni przed była wyraźniejsza,ale nigdy nie były to dwie grube krechy. Chociaż po możliwej dacie okresu nie robiłam już xd
moje dwa pierwsze testy🤣 jak powiedziałam ginekologowi, że termin @ miałam na 24.11, a testy wyszły mi już 19.11, to przewrócił oczami i zapytał mnie czy 5 minut po seksie tez robiłam test🫣🤪

Załączniki

• IMG_0200.jpeg
    IMG_0200.jpeg
    73,4 KB · Wyświetleń: 72
reklama
Do góry