so sweetTeż chciałbym już powiedzieć rodzicom
W środę do gin zobaczyć zarodek i
A w sobotę Wigilia i wtedy powiemy.
Kupiłam kubki z napisem: kocham Cię babciu i kocham cię dziadku.
Do każdego wepchałam aniołka takiego Ala hand made i mini świąteczne skarpetki.
reklama
olak96
Fanka BB :)
Ja zrobiłam 6 dni przez miesiączką, bo miałam ten czuły test w domu. Wyszła blada kreska, myślałam że to żart xD już 5 dni przed była wyraźniejsza,ale nigdy nie były to dwie grube krechy. Chociaż po możliwej dacie okresu nie robiłam już xdHejo hej. A ja to sie wczoraj wystraszylam ;p z racji tego ze moi rodzice bardzo czekali na ta ciaze dzis do nich jedziemy. Pomyslem jest pokazanie testu ale nie tak odrazu. Dostana od nas pudelko w ktorym bedzis zrobiony test. A ze poprzednie testy byly bardzo bladziuchne to chcialam zrobic wczoraj "wieczorem" kolejny test z mysla ze skoro beta jest 58 to test z 10 pokaze 2 grube krechy. A tu lipa. Nadal sa dwie jasne. I odrazu panika ze chyba beta spada ze trzeba na bete jechac. Cos jest nie tak itp. a moj mowi przecie, to wieczor a ty jestes dopiero w 4 tygodniu i 3 dniu ma prawo wyjsc jasna. Moze ma racje ? A ja mam schize.
kciuki!Jadę dziś na usg na 12:30…i się cykam trochę ..
moje dwa pierwsze testy jak powiedziałam ginekologowi, że termin @ miałam na 24.11, a testy wyszły mi już 19.11, to przewrócił oczami i zapytał mnie czy 5 minut po seksie tez robiłam testJa zrobiłam 6 dni przez miesiączką, bo miałam ten czuły test w domu. Wyszła blada kreska, myślałam że to żart xD już 5 dni przed była wyraźniejsza,ale nigdy nie były to dwie grube krechy. Chociaż po możliwej dacie okresu nie robiłam już xd
Załączniki
olak96
Hahahaha dobremoje dwa pierwsze testy jak powiedziałam ginekologowi, że termin @ miałam na 24.11, a testy wyszły mi już 19.11, to przewrócił oczami i zapytał mnie czy 5 minut po seksie tez robiłam test
reklama
asiasiasia
ja takie mam przy bedzie wiekszej jak 50Ja teraz też 5 minut po seksie robiłam test
Podziel się: