reklama
u mnie 6+0 delikatnie coś biłoKiedy u Was było widać serduszko? Nie pamietam jak to było w pierwszej ciąży a teraz zapisałam się do gin na 28.12
ostatnie plamienie było w czwartek. Dzisiaj mam takie uczucie właśnie jak w czwartek, ale na razie nic złego nie leciPóki co wszystko idzie dobrze. W stresie, ale jest okej. Krwawień chyba już nie masz? Trzymam kciuki, żeby jutro okazało się że jest wszystko w porządku
Dziewczyny, niedługo sylwester, więc rzucę temat alkoholu bezalkoholowego poza piwem, pilyście kiedyś jakieś inne trunki 0%? Dzisiaj znalazłam stronę, na której są whisky, giny, wódki itd z 0% alko. I nie wiem, czy warto coś takiego kupować i przede wszystkim czy nam wolno coś takiego (chociaż niby jak zero to zero)
Pepe88
Fanka BB :)
Ja piłam wino bezalkoholowe, ale szału na mnie nie zrobiło.Dziewczyny, niedługo sylwester, więc rzucę temat alkoholu bezalkoholowego poza piwem, pilyście kiedyś jakieś inne trunki 0%? Dzisiaj znalazłam stronę, na której są whisky, giny, wódki itd z 0% alko. I nie wiem, czy warto coś takiego kupować i przede wszystkim czy nam wolno coś takiego (chociaż niby jak zero to zero)
agutek_
Tak, ja piję piwo 0%, ale musi być 0,0%, bo czasami piwa bezalkoholowe mają nawet 0,5% alk. Piwa 0,0% są dobre w nawadnianiu, zawierają drożdże i są nawet bezpieczne dla mam karmiących piersią.Dziewczyny, niedługo sylwester, więc rzucę temat alkoholu bezalkoholowego poza piwem, pilyście kiedyś jakieś inne trunki 0%? Dzisiaj znalazłam stronę, na której są whisky, giny, wódki itd z 0% alko. I nie wiem, czy warto coś takiego kupować i przede wszystkim czy nam wolno coś takiego (chociaż niby jak zero to zero)
olak96
Myślałam że będzie mi tego brakować, bo lubię sobie wypić winko czy piwko. Na myśl o alkoholu od razu mnie mdli, nawet na 0%Dziewczyny, niedługo sylwester, więc rzucę temat alkoholu bezalkoholowego poza piwem, pilyście kiedyś jakieś inne trunki 0%? Dzisiaj znalazłam stronę, na której są whisky, giny, wódki itd z 0% alko. I nie wiem, czy warto coś takiego kupować i przede wszystkim czy nam wolno coś takiego (chociaż niby jak zero to zero)
olak96
Wiecie jaka sytuacja, chyba po rocznym macierzyńskim nie będę miała gdzie wrócić. Umowa kończy się w sierpniu, akurat kiedy będę rodzić! Kierowniczka powiedziała że wątpi, że mi przedłuża. Mimo że ona mnie uwielbia i nie chce mnie zwalniać! Co robić? Czy dostanę jakieś pieniądze na macierzyńskim skoro będę bezrobotna????
piwa 0% pijam czasami, ale właśnie nie wiem, jak jest z tymi innymi alkoholami. Podkreślają, że jest 0%, więc chyba powinno być spoko dla przykładu o takim czymś mówięTak, ja piję piwo 0%, ale musi być 0,0%, bo czasami piwa bezalkoholowe mają nawet 0,5% alk. Piwa 0,0% są dobre w nawadnianiu, zawierają drożdże i są nawet bezpieczne dla mam karmiących piersią.
Załączniki
reklama
EMilkaaa84
Yyy szczerze to mój syn chyba na żadnym USG nie miał tętna 160zawsze miał niższe..i nikt nigdy nic na te temat nie powiedział,z tego co pamiętamJa jestem już w domu i po wizycie u mojego lekarza. Powiedział, że jak na ten etap ciąży serduszko bije wolno - 120, powinno około 160. Dalej nie wiemy skąd plamienia. Kazał dalej odpoczywać i się lenić. Dostałam zwolnienie do końca tygodnia z pracy, nad czym ubolewam, ale mnie przekonał mówiąc, że jak zacznę krwawić w pracy, to nigdy sobie tego nie wybaczę. Za około 10 dni ponowne USG. A za 14 dni wizyta u niego
Podziel się: