reklama
Kreatywnynick
Fanka BB :)
Ale super wiadomośćWidziałam serduszko... wszystko na razie jest okej. Niewiadomo skąd plamienia, nie ma żadnego krwiaka. Bardzo słaby sprzęt ta kobieta ma, więc wszystko widać bardzo niewyraźnie.
Malwina89
A w jakich jednostkach? Ja miałam 19.6 ng/ml i nic lekarz nie mówił, że to mało.Dziewczyny wlasnie odebrałam wyniki. Beta 2058, progesteron 18,4 nie za niski?
karolamk
O sorki nie dodałam, ale też ng/mlA w jakich jednostkach? Ja miałam 19.6 ng/ml i nic lekarz nie mówił, że to mało.
Wróciłam do domu i brzuch mnie pobolewa, czuję, że zaraz zacznę znów plamić oby tylko dotrwać jakoś jutro do wizyty.
I mam pytanko do dziewczyn tak bliżej 7tc - piersi bolą Was cały czas tak samo, czy coś się zmienia? Mnie od dwóch dni bolą mniej, ale ogólnie inaczej. Staram się nie stresować i wierzyć, że po prostu ten objaw ustępuje miejsca innym, nowym objawom
I mam pytanko do dziewczyn tak bliżej 7tc - piersi bolą Was cały czas tak samo, czy coś się zmienia? Mnie od dwóch dni bolą mniej, ale ogólnie inaczej. Staram się nie stresować i wierzyć, że po prostu ten objaw ustępuje miejsca innym, nowym objawom
Ja jestem już w domu i po wizycie u mojego lekarza. Powiedział, że jak na ten etap ciąży serduszko bije wolno - 120, powinno około 160. Dalej nie wiemy skąd plamienia. Kazał dalej odpoczywać i się lenić. Dostałam zwolnienie do końca tygodnia z pracy, nad czym ubolewam, ale mnie przekonał mówiąc, że jak zacznę krwawić w pracy, to nigdy sobie tego nie wybaczę. Za około 10 dni ponowne USG. A za 14 dni wizyta u niego
a coś więcej na temat tego serduszka powiedział?Ja jestem już w domu i po wizycie u mojego lekarza. Powiedział, że jak na ten etap ciąży serduszko bije wolno - 120, powinno około 160. Dalej nie wiemy skąd plamienia. Kazał dalej odpoczywać i się lenić. Dostałam zwolnienie do końca tygodnia z pracy, nad czym ubolewam, ale mnie przekonał mówiąc, że jak zacznę krwawić w pracy, to nigdy sobie tego nie wybaczę. Za około 10 dni ponowne USG. A za 14 dni wizyta u niego
Super wieściWidziałam serduszko... wszystko na razie jest okej. Niewiadomo skąd plamienia, nie ma żadnego krwiaka. Bardzo słaby sprzęt ta kobieta ma, więc wszystko widać bardzo niewyraźnie.
reklama
Przypomnij który tydzień i dzień dziś masz/macieJa jestem już w domu i po wizycie u mojego lekarza. Powiedział, że jak na ten etap ciąży serduszko bije wolno - 120, powinno około 160. Dalej nie wiemy skąd plamienia. Kazał dalej odpoczywać i się lenić. Dostałam zwolnienie do końca tygodnia z pracy, nad czym ubolewam, ale mnie przekonał mówiąc, że jak zacznę krwawić w pracy, to nigdy sobie tego nie wybaczę. Za około 10 dni ponowne USG. A za 14 dni wizyta u niego
Podziel się: