oj, zdrówka dla WasHej! U mnie 0 apetytu, małe mdlosci. Czekam na pierwszą wizytę która mam w pt (będzie wtedy 7t+0). Też miałam koszmary dzisiaj w nocy że dostałam okres i nie wiedziałam co robić skoro moja ciąża nawet nie jest potwierdzona Tak poza tym to pochorowało mi się dziecko, jutro uderzamy do lekarza. Myślę że czas szybko zleci do Pt
reklama
Kreatywnynick
Fanka BB :)
Wielkie dzięki! To na razie się nie martwięJa mam grupę A-, mąż 0+. W pierwszej ciąży dostałam zastrzyk, właśnie jakoś w 28 tyg., a kolejny już po porodzie. Córeczka urodziła się z grupa A+
karolamk
Jak czytam wasze posty, to zastanawiam się czy tylko ja tutaj mam taki wilczy apetyt właściwie zaczął się jeszcze zanim zrobiłam test i mam tak przez cały czas. Już nie jestem głodna a ciągle mam ochotę na jedzenie, nawet nie jakieś wymyślne po prostu na kanapki na przykład mdłości też mi są zupełnie obce. Mam wrażenie, że tylko chodzę siku i jem na zmianę
ja tak miałam gdzieś do końca 5tc! Przytyłam 2kg a teraz jest coraz gorzej z tym jedzeniem, ale ja cały czas pocieszam się, ze to infekcjaJak czytam wasze posty, to zastanawiam się czy tylko ja tutaj mam taki wilczy apetyt właściwie zaczął się jeszcze zanim zrobiłam test i mam tak przez cały czas. Już nie jestem głodna a ciągle mam ochotę na jedzenie, nawet nie jakieś wymyślne po prostu na kanapki na przykład mdłości też mi są zupełnie obce. Mam wrażenie, że tylko chodzę siku i jem na zmianę
alexilen
Zaangażowana w BB
Cześć dziewczyny
Test zrobiony 05.12 - dwie wyraźne kreski
Wizyta 09.12 5t+5 jest zarodek, pęcherzyk - jeszcze nie było serduszka.
wg OM data porodu 05.08.2023
Jest to dla mnie niesamowita niespodzianka ale cieszę się bardzo
Kolejna wizyta za dwa tygodnie
Mam 32 lata
2009 - ciąża pozamaciczna
2013.01 - córka
Jej reakcja bezcenna- pragnęła mieć w końcu rodzeństwo
Pozdrawiam i życzę dużo zdrowia
Test zrobiony 05.12 - dwie wyraźne kreski
Wizyta 09.12 5t+5 jest zarodek, pęcherzyk - jeszcze nie było serduszka.
wg OM data porodu 05.08.2023
Jest to dla mnie niesamowita niespodzianka ale cieszę się bardzo
Kolejna wizyta za dwa tygodnie
Mam 32 lata
2009 - ciąża pozamaciczna
2013.01 - córka
Jej reakcja bezcenna- pragnęła mieć w końcu rodzeństwo
Pozdrawiam i życzę dużo zdrowia
Ja w 1 ciąży bez zastrzyku, ale mówili, ze jeśli będzie 2 ciaza to zastrzyk będzie konieczny. Mamy tez konfliktJa również dzisiaj brak apetytu ale moje posiłki w ostatnim tygodniu były tak marne ze dzisiaj musiałam porządnie zjeść, ale gdyby nie była w ciąży to nie jadłabym prawie wcale totalny brak radości z jedzenia gotowania, jutro lecę na badania i mam nadzieje ze we wtorek już serduszko usłyszę mam pytanko, jak jest konflikt serologiczny to podaje się zastrzyk w 28 tc i tyle? Mąż ma + a ja - :/
o`sophia
rozumiem dla mnie jakoś nie wzbudza zaufania..W oczekiwaniu na dziecko mam, ale meczy mnie jakoś ta książka. Właściwe mam całą serię i ta z dietą i ze staraniami i pierwszy rok życia czy jakoś tak. O ile "w oczekiwaniu na ciążę" było dla mnie w miarę ok, to tej drugiej nie mogę przebrnąć. Co do książki mamaginekolog nie mogę się jeszcze wypowiedzieć, bo nie miałam jej jeszcze w ręku. A ją samą szanuję, ma dużą wiedzę i doświadczenie. Ma trochę irytujących cech, ale przeważa jednak na plus.
reklama
ann4
Witajcie dziewczyny chętnie dołączę do waszego grona Jest to moja 3 ciąża, pierwsza obumarła i skończyła się zabiegiem w 11 tygodniu a z drugiej ciąży mam 3 letnia córeczkę. Od jakiegoś czasu śledzę wasz wątek z nadzieją, że będę mogła dołączyć ale jeszcze do wczoraj myślałam, że to się nie uda bo w ciąży z córką miałam bardzo charakterystyczny ból w podbrzuszu już tydzień po zapłodnieniu a teraz tego nie miałam także nie sądziłam, że się udało. Na teście dzisiaj rano dwie mocne kreski, według om tydzień 4+3, termin z aplikacji na 17 sierpnia. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i zostanę tu na dłużej.
Podziel się: