olak96
Fanka BB :)
Jestem w 5+5Czy mogłabyś przypomnieć jaki masz prog i w którym tc? Ja zawsze się przejmuje jak coś nie jest w normie albo jest na styku
Kilka dni temu miałam tylko 13,6...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem w 5+5Czy mogłabyś przypomnieć jaki masz prog i w którym tc? Ja zawsze się przejmuje jak coś nie jest w normie albo jest na styku
nie byłam jeszcze u gina zrobiłam raz betę i proga, potem przyrost bety i tyle.czy ginek to w jakiś sposób skomentował?
Tez już sobie odpuszczę badanie tego proga, czytałam forum, dziewczyny miały dużo wyższe wyniki i było ok.nie byłam jeszcze u gina zrobiłam raz betę i proga, potem przyrost bety i tyle.
Ja w ciąży z synem miałam 127 myślę że masz wynik bardzo dobry(lekarzem oczywiście nie jestem)Dziewczyny, odebrałam wyniki progesteronu - 44,10 ng/ml, przy normach laboratorium dla pierwszego trymestru 11-44,3. Dzisiaj jestem 4t+0. Zmartwiłam się tym wysokim wynikiem. Co o tym myślicie?
Teraz mam podobny wynikJestem w 5+5
Kilka dni temu miałam tylko 13,6...
nie byłam jeszcze u gina zrobiłam raz betę i proga, potem przyrost bety i tyle.
Czyli to nie tak źle? Martwię się trochęTeraz mam podobny wynik
Wg apki 5+4..ja biorę dużo progesteronu,w poprzedniej ciąży mialam zastrzyki Prolutex(ale ciężko je zdobyc..poza tym 7 zastrzykow- bralam1 dziennie-kosztowały ponad 200zl )teraz ciekawe po ile można kupić.. więc tak czy inaczej są rzeczy na które nie ma się wpływu..po prostu cierpliwe czekamCzyli to nie tak źle? Martwię się trochę
A w którym jesteś tygodniu?
O kurcze :/Wg apki 5+4..ja biorę dużo progesteronu,w poprzedniej ciąży mialam zastrzyki Prolutex(ale ciężko je zdobyc..poza tym 7 zastrzykow- bralam1 dziennie-kosztowały ponad 200zl )teraz ciekawe po ile można kupić.. więc tak czy inaczej są rzeczy na które nie ma się wpływu..po prostu cierpliwe czekam
A tak mi się gromadzi woda w organizmie, że masakra..pilnuje picia ze względu na cukry ..dziennie wychodzi ponad 2 litry..a byłam siku dzisiaj rano w południe i teraz..palce mam jak serdelki
Noo ja mam stały kontakt z lekarzem...wszystkie moje wyniki przechodzą przez jej ręce,no i jakby się coś zadziało niepokojącego mam przyjść.Ja absolutnie nie chce Ci nic doradzać,ani sugerować w tej sprawieO kurcze :/
Ja też nie mam na nic wpływu. Narazie nic nie dzieje się niepokojącego. Chce dotrwać do 21 grudnia, żeby zobaczyć na monitorze serduszko. Myślisz że powinnam poinformować lekarza o poziomie progesteronu? Biorę duphaston od pierwszej wizyty.
Jeszcze nie zrobiłam wszystkich badań, może jak zrobię to zadzwonię do niego.Noo ja mam stały kontakt z lekarzem...wszystkie moje wyniki przechodzą przez jej ręce,no i jakby się coś zadziało niepokojącego mam przyjść.Ja absolutnie nie chce Ci nic doradzać,ani sugerować w tej sprawie
Edit: ale też robię wszystko wg zaleceń lekarza,nic na własną rękę. Lekarka rozpisuje mi badania i poza toxo nic na własną rękę nigdy nie robiłam,jestem pod jej opieką już 10 lat i jej ufam