reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

Dzień dobry w niedzielę. Jak się czujecie moje drogie? Ja bez zmian czyli dobrze. W czwartek będę miała 5+3, ciekawe czy coś będzie już widać?
Hej :) ja z lipcowych mam ;)
Na pewno nie nastawiaj się, że musisz zobaczyć na tym etapie serduszko. Ja poszłam w 5+4 i wyszłam smutna z wizyty, bo lekarz potwierdził tylko pęcherzyk ciążowy ponad 1 cm i pęcherzyk żółtkowy. Przez kolejne dni zastanawiałam się czy pojawi się zarodek i serduszko. To była katorga. Na następną wizytę poszłam w 6+1 i wszystko było jak należy! Zarodek 0,43 cm 🥰 A stres wcześniej był niepotrzebny.
Powodzenia dla Was wszystkich! Dużo Was tutaj z listopadowych kresek :D

reklama
Na pewno nie nastawiaj się, że musisz zobaczyć na tym etapie serduszko. Ja poszłam w 5+4 i wyszłam smutna z wizyty, bo lekarz potwierdził tylko pęcherzyk ciążowy ponad 1 cm i pęcherzyk żółtkowy. Przez kolejne dni zastanawiałam się czy pojawi się zarodek i serduszko. To była katorga. Na następną wizytę poszłam w 6+1 i wszystko było jak należy! Zarodek 0,43 cm 🥰 A stres wcześniej był niepotrzebny.
dziękuję :) tak to prawda, listopad wyjątkowo obrodził ❤️ Jeśli będzie na razie tylko prawidłowy pęcherzyk to też będę kontent 😀

Ja też idę na wizytę w 5+4 więc fajnie przeczytać takie informacje, teraz bym się nie przestraszyła gdybym usłyszała, że widać tylko pęcherzyki :)

Ja też idę na wizytę w 5+4 więc fajnie przeczytać takie informacje, teraz bym się nie przestraszyła gdybym usłyszała, że widać tylko pęcherzyki :)
Ja w poprzedniej ciąży poszłam też na usg niby w 6+0, ale ciąża była młodsza o 2-3 dni i było widać tylko „ziarenko ryżu” a serduszka jeszcze nie było. Przyszłam potem tydzień później powtórzyć usg i już było serduszko, dlatego tym razem umówiłam się nieco później 😉.

Dzień dobry w niedzielę. Jak się czujecie moje drogie? Ja bez zmian czyli dobrze. W czwartek będę miała 5+3, ciekawe czy coś będzie już widać?
u mnie w pierwszej ciazy w 5+4 biło już serduszko. Chociaż to jeszcze wcześnie więc bym się nie nastawiała.
Teraz wizytę będę miała w 6+6 ❤️

moje dziewczyny trenują tenis🎾❤️ niestety najbliższą szkółkę tenisowa mamy 70km od domu, więc dojazdy i powroty zajmują kupę czasu🫣

Ale się najeździcie! Szanuje za poświęcenie 😂 nie wiem, czy ja byłabym w stanie to robić, zwłaszcza, że za wzorzec mam rodziców, którzy wysyłali mnie na zajęcia te które im pasowały i były blisko domu. I tak byłam całkiem niezłym karateką, chociaż zawsze marzyłam o jeżdżeniu konno. 😥

Hej! ❤️ ja dzisiaj 5+5, ostatnio martwiłam się o ból piersi, po dwóch godzinach uderzył ze zdwojona siła 😂🫣. Oprócz tego absolutnie nic mi nie jest. Co do wizyty mam we wtorek będę wtedy 6+0. Nie ukrywam, ze zaczęłam się już bardzo stresować czy wszystko jest ok. Jeszcze dzisiaj mi się śniło, ze dostałam krwotoku i ze poroniłam, wiec się umeczylam cała noc 😭

reklama
Do góry