reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

Ehh miałam wczoraj wieczorem wielką chęć na pizze, kupiłam wszystkie składniki, dziś się zabrałam za robienie jej i zapach każdego składnika mi przeszkadza, nawet pieczarek 😄 mam nadzieję, że chociaż efekt końcowy będę miała ochotę zjeść.

reklama
A jak się dziś czujecie dziewczyny? Ja wczoraj pisałam, że mnie bolą tylko sutki, to dziś mam ból całych cycek 😅 za to mdłości i wstręt do kawy jest mi zupełnie obcy
Ja czuje się nawet całkiem całkiem, jedyne co to odczuwam ból piersi po bokach, od czasu do czasu coś zakłuje w podbrzuszu.

Niestety wzięło mnie przeziębienie, boli mnie gardo i spływa mi z zatok. Mam tabletki do ssania dla kobiet w ciąży i wlasciwie to tyle. Czym się ratujecie podczas przeziębienia? Jakieś sprawdzone specyfiki? 😃

Ehh miałam wczoraj wieczorem wielką chęć na pizze, kupiłam wszystkie składniki, dziś się zabrałam za robienie jej i zapach każdego składnika mi przeszkadza, nawet pieczarek 😄 mam nadzieję, że chociaż efekt końcowy będę miała ochotę zjeść.
my wczoraj robiliśmy w taki dodatku do grilla elektr.

Załączniki

• 2732a5e5-66bf-402e-8da0-fa51c64d6336.jpeg
    2732a5e5-66bf-402e-8da0-fa51c64d6336.jpeg
    102 KB · Wyświetleń: 54
No ja mam podobnie, gotowe super ale do zrobienia i osobne składniki to już ble, u mnie się to nasila i mi trochę przykro bo nie gotuje a lubię 😞

reklama
Do góry