reklama
Ja też się czuje dobrze i też czasami swirujeJa w ciągłym strachu, bo się super czuję.
olak96
Fanka BB :)
Wolałabym mieć ten wyższy wynik niż mój niskiDziewczyny, odebrałam wyniki progesteronu - 44,10 ng/ml, przy normach laboratorium dla pierwszego trymestru 11-44,3. Dzisiaj jestem 4t+0. Zmartwiłam się tym wysokim wynikiem. Co o tym myślicie?
Pepe88
Czy mogłabyś przypomnieć jaki masz prog i w którym tc? Ja zawsze się przejmuje jak coś nie jest w normie albo jest na stykuWolałabym mieć ten wyższy wynik niż mój niski
Helilo
ja miałam kapkę ponad 50Dziewczyny, odebrałam wyniki progesteronu - 44,10 ng/ml, przy normach laboratorium dla pierwszego trymestru 11-44,3. Dzisiaj jestem 4t+0. Zmartwiłam się tym wysokim wynikiem. Co o tym myślicie?
Malwina89
Też mi się wydaje, że w tym przypadku wynik lekko ponad normę nie jest problemem.Dziewczyny, odebrałam wyniki progesteronu - 44,10 ng/ml, przy normach laboratorium dla pierwszego trymestru 11-44,3. Dzisiaj jestem 4t+0. Zmartwiłam się tym wysokim wynikiem. Co o tym myślicie?
Pepe88
czy ginek to w jakiś sposób skomentował?ja miałam kapkę ponad 50
Pepe88
Mam nadzieje, juz mam trochę dosyć sprawdzania bety i proga, bo to mnie strasznie stresuje. Jak długo robilyscie sobie te badania?Też mi się wydaje, że w tym przypadku wynik lekko ponad normę nie jest problemem.
Malwina89
Progesteron i betę 12 dpo, później 14 dpo już tylko betę. Więcej nie powtarzałam tych badań, też już nie chciałam się stresować dodatkowo. A Ty na razie ile razy robiłaś?Mam nadzieje, juz mam trochę dosyć sprawdzania bety i proga, bo to mnie strasznie stresuje. Jak długo robilyscie sobie te badania?
reklama
Pepe88
Już 3 razProgesteron i betę 12 dpo, później 14 dpo już tylko betę. Więcej nie powtarzałam tych badań, też już nie chciałam się stresować dodatkowo. A Ty na razie ile razy robiłaś?
W pierwszej ciąży chyba tylko raz zbadałam betę na początku...
Podziel się: