A ja chciałam tylko powiedzieć (jeśli ktoś lubi książki o ciąży, które raczej łatwo wchodzą i kojarzy mamaginekolog i Michała Lipę), że dzisiaj rozpoczęła się sprzedaż ich książki o ciąży. Ja już kupiłam. Myślę, że będzie ciekawa.
reklama
olak96
Fanka BB :)
Jak się nazywa?A ja chciałam tylko powiedzieć (jeśli ktoś lubi książki o ciąży, które raczej łatwo wchodzą i kojarzy mamaginekolog i Michała Lipę), że dzisiaj rozpoczęła się sprzedaż ich książki o ciąży. Ja już kupiłam. Myślę, że będzie ciekawa.
angeliskax
Moderator
"książka o ciazy"Jak się nazywa?
olak96
Wydaje się być bardzo fajnaJak się nazywa?
Ale strasznie droga
Wydaje się być bardzo fajna
Ale strasznie droga
Nooo 125 zł... przecietny "podręcznik" do ginekologii podobnie kosztuje
hej hej wszystkim, u mnie bez zmian, więc łapią mnie chwilowe mdłości, ale dalej obstawiam, że to od infekcji.Dzień dobry w niedzielę. Jak się czujecie moje drogie? Ja bez zmian czyli dobrze. W czwartek będę miała 5+3, ciekawe czy coś będzie już widać?
Teraz mi zaatakowało ewidentnie zatoki. Jutro mam teleporadę i chyba bez antybiotyku już się nie obejdzie.
Zebrałam się jednak w sobie i dzisiaj ja jadę z moimi dziewczynami na trening. Kiedyś żyłam dla tych ich treningów, a od kiedy jestem w ciąży to takie wyjazdy z nimi to dla mnie największa kara mam nadzieję, że to się zmieni
Cześć ja też bez zmian, czyli dobrze. 5+3 coś na pewno będzie widać ale czy już będzie serduszko to może ale nie musi.zycze Ci żeby jednak już było i o jeden stres mniejDzień dobry w niedzielę. Jak się czujecie moje drogie? Ja bez zmian czyli dobrze. W czwartek będę miała 5+3, ciekawe czy coś będzie już widać?
Helilo
co za trening? Opowiadajhej hej wszystkim, u mnie bez zmian, więc łapią mnie chwilowe mdłości, ale dalej obstawiam, że to od infekcji.
Teraz mi zaatakowało ewidentnie zatoki. Jutro mam teleporadę i chyba bez antybiotyku już się nie obejdzie.
Zebrałam się jednak w sobie i dzisiaj ja jadę z moimi dziewczynami na trening. Kiedyś żyłam dla tych ich treningów, a od kiedy jestem w ciąży to takie wyjazdy z nimi to dla mnie największa kara mam nadzieję, że to się zmieni
reklama
agutek_
Dzień dobry u mnie dziś 5+6 wg apki a czuć czuję się dobrze . Właśnie odkurzyłam chatę, bo wczoraj mi się nie chciało . Ja przełożyłam swoje usg na przyszłą sobotę jednak 17.12 zamiast 19.12..czyli 6+5, bo musiałabym się tak to z roboty zwolnić - znowu - i też mam nadzieję, że już coś będzie..i oby wszystko dobrze .Dzień dobry w niedzielę. Jak się czujecie moje drogie? Ja bez zmian czyli dobrze. W czwartek będę miała 5+3, ciekawe czy coś będzie już widać?
Podziel się: