reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

Ja mam za to pytanko czy kogoś tez boli jeszcze brzuch jak na okres? Łapią mnie od dwóch dni w nocy takie dość mocne bóle i nie ukrywam, ze trochę się wystraszyłam, ze coś jest nie tak. 🫣

Ja tak mam czasami i przez chwilę. Też mnie martwią takie bóle. Od tyłu lat oznaczały okres, więc w głowie się lampka zapala, że coś może być nie tak. Całe szczęście okres nie przychodzi. 😀

reklama
Ja tak mam czasami i przez chwilę. Też mnie martwią takie bóle. Od tyłu lat oznaczały okres, więc w głowie się lampka zapala, że coś może być nie tak. Całe szczęście okres nie przychodzi. 😀
Te bóle chyba są normalne, ja na początku przed okresem miałam je cały czas, ale trochę inne uczucie mimo wszystko :) teraz raz boli raz nie boli, praktycznie niezauważalne jest to dla mnie, staram nie wkręcać sobie objawów póki ich nie ma 😃 najważniejsze żeby wszystko było dobrze, ja zniosę wszystko :)

fiku miku, trala lala i tu pyk po staraniach. Fajnie było ale się skończyło;) mam nadzieję że szybko dojdzie do siebie....
Czyli nie staraliście się długo? Może to stąd ten dziwny nastrój u niego, bo mało czasu na przyzwyczajenie się do myśli o zmianie :) myślę, że to kwestia czasu i wszystko wróci do normy.

Czyli nie staraliście się długo? Może to stąd ten dziwny nastrój u niego, bo mało czasu na przyzwyczajenie się do myśli o zmianie :) myślę, że to kwestia czasu i wszystko wróci do normy.
Tak, tylko jeden cykl i też tak bez spiny. Mieliśmy się starać po ślubie, ale powiedziałam mu, że teraz nie zachodzi się w ciążę tak szybko. Może potrwa to nawet rok, kto wie. Więc się zgodził. A tu zonk. :) 4 dni po ślubie już wiedziałam że jestem w ciąży :)

Zrobiłam jeszcze dzisiaj testy o czułości 20. Rabini są niezdecydowani 😂😂. Poszłam na betę, przed 18:00 będą wyniki.

Załączniki

• 7BC2D9DC-829E-4433-A501-BBEB59B7BF6B.jpeg
    7BC2D9DC-829E-4433-A501-BBEB59B7BF6B.jpeg
    966,1 KB · Wyświetleń: 71
Ja jeszcze nie usłyszałam i wątpię, że w poniedziałek usłyszę. Będę 5+5. Aczkolwiek na razie nie chcę żeby puszczali dźwięk serduszka, bo w 1 trymestrze nie powinno się słuchać przepływów.
Ja się umówiłam na pierwsze usg dopiero na 19.12, czyli 7/8 tc a na betę idę dopiero w poniedziałek i środę..dlatego mam nadzieję, że tym razem jest i będzie wszystko ok 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

reklama
Do góry