reklama
mnie tez wiecznie muli, ale w sumie ja z tych co to w nocy nie są śpiący a w ciągu dnia bardzo. Wczoraj np podjechałam pod szkołe po córkę, było chwile przed czasem i zasnęłam w aucie i zauważyłam, ze po jedzeniu zaczyna mnie trochę mdlić. Zdarzało mi się to i bez ciąży jak Np przesadziłam z jedzeniem, a teraz mam wrażenie, że mam tak nawet po małym posiłkuNie wiem jak Wy..ale mnie tak zmuliło po obiedzie, że jak się właśnie obudziłam, to mogłabym jeszcze pospać . Rzecz w tym, że ja w ogóle nie drzemię, bo nie lubię spać w ciągu dnia , to powoduje u mnie jeszcze większe zmęczenie ..
graż_ka
Fanka BB :)
Czy ja mogę mieć do was pytanie…co teraz?
Wiem w teorii jak to powinno działać, druga beta, kwas foliowy i za jakiś czas pójście do lekarza. Ale co powinno się robić jeszcze na takim wczesnym etapie ciąży? Nie planowaliśmy tego, wiec nie znam life hackow z dziedziny rodzicielstwa oprócz podstawowej wiedzy, która powinien mieć każdy seksualnie aktywny człowiek
Wiem w teorii jak to powinno działać, druga beta, kwas foliowy i za jakiś czas pójście do lekarza. Ale co powinno się robić jeszcze na takim wczesnym etapie ciąży? Nie planowaliśmy tego, wiec nie znam life hackow z dziedziny rodzicielstwa oprócz podstawowej wiedzy, która powinien mieć każdy seksualnie aktywny człowiek
Helilo
cieszyć się chyba nic więcej nie trzeba w tych pierwszych tygodniach niż to co wymieniłaś. Powtórka bety, suplementy i potem lekarzCzy ja mogę mieć do was pytanie…co teraz?
graż_ka
Ja jestem dosyć skonfundowana - jeszcze dwa tygodnie temu przebiegłam półmaraton w gorach na Cyprze, a dzisiaj dowiaduje się, ze jestem w ciążycieszyć się chyba nic więcej nie trzeba w tych pierwszych tygodniach niż to co wymieniłaś. Powtórka bety, suplementy i potem lekarz
Myślę, że bardzo prawdopodobne jest to, że po prostu owulacja się przesunęła sprawdź przyrost bety, bierz witaminy i warto zrobić tez progesteron i podstawowe badania takie jak morfologia czy badanie moczuMartwię się jeszcze ta beta, czy nie jest za niska - ostatnia miesiączkę miałam 28.10, ale nie wiem czy przez taki wysiłek i podróże się nie przesunęła.
agutek_
Znam nawet niezłą wymówkę by nie pić . U mnie zadziałało: biorę leki na trzustkę . A fakt faktem kiedyś miałam jej zapalenie więc nie ma żartówCholera a jeszcze w następny poniedziałek lece na delegacje .
reklama
Kreatywnynick
Mnie tez muli, nie mam ochoty nic zjeść konkretnego i lubiałam gotować a teraz jedzenie mnie obrzydza wczoraj miałam taka ochotę na frytki z solą, a dzisiaj jak sobie pomyśle fuuujNie wiem jak Wy..ale mnie tak zmuliło po obiedzie, że jak się właśnie obudziłam, to mogłabym jeszcze pospać . Rzecz w tym, że ja w ogóle nie drzemię, bo nie lubię spać w ciągu dnia , to powoduje u mnie jeszcze większe zmęczenie ..
Podziel się: