reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

Powiem wam że ja mam ostatnio bardzo dobry nastrój. Ale mój mężczyzna od kiedy dowiedział się że jestem w ciąży przechodzi jakieś huśtawki nastrojów. Raz miły i opiekuńczy a raz nic mu nie można powiedzieć i nie interesuje się niczym. Nie wiem czy go to przerosło czy co. Wkurwia mnie bo nie chce się niepotrzebnie denerwować.

reklama
Powiem wam że ja mam ostatnio bardzo dobry nastrój. Ale mój mężczyzna od kiedy dowiedział się że jestem w ciąży przechodzi jakieś huśtawki nastrojów. Raz miły i opiekuńczy a raz nic mu nie można powiedzieć i nie interesuje się niczym. Nie wiem czy go to przerosło czy co. Wkurwia mnie bo nie chce się niepotrzebnie denerwować.
może potrzebuje czasu, żeby zaadaptować się w nowej sytuacji. Jednak dziecko w życiu zmienia ogrom i co innego się o ciążę starać, a co innego już w niej być😁 mój dobry tydzień nie mógł teraz dojść do siebie, ale w końcu jakoś ogarnął🤣 przed chwilą właśnie zrobił mi niespodziankę i przyjechał bez zapowiedzi do domu🙈 a ja 10 minut wcześniej wróciłam z kina i chata nieogarnięta😆

może potrzebuje czasu, żeby zaadaptować się w nowej sytuacji. Jednak dziecko w życiu zmienia ogrom i co innego się o ciążę starać, a co innego już w niej być😁 mój dobry tydzień nie mógł teraz dojść do siebie, ale w końcu jakoś ogarnął🤣 przed chwilą właśnie zrobił mi niespodziankę i przyjechał bez zapowiedzi do domu🙈 a ja 10 minut wcześniej wróciłam z kina i chata nieogarnięta😆
fiku miku, trala lala i tu pyk po staraniach. Fajnie było ale się skończyło;) mam nadzieję że szybko dojdzie do siebie....

Ja mam za to pytanko czy kogoś tez boli jeszcze brzuch jak na okres? Łapią mnie od dwóch dni w nocy takie dość mocne bóle i nie ukrywam, ze trochę się wystraszyłam, ze coś jest nie tak. 🫣

Ja mam za to pytanko czy kogoś tez boli jeszcze brzuch jak na okres? Łapią mnie od dwóch dni w nocy takie dość mocne bóle i nie ukrywam, ze trochę się wystraszyłam, ze coś jest nie tak. 🫣
Mam tak od początku, może nie codziennie ale tak co drugi dzień się zdarza. Z tego co wiem, to o ile nie towarzyszą temu plamienia, to nie jest nic groźnego. Ale jeśli oceniasz ten ból jako mocny i bardzo Cię niepokoi to najlepiej będzie skonsultować z lekarzem.

mnie już sporadycznie i jakoś się cieszę, bo wyjątkowo martwiły mnie te bóle brzucha. Ale ja chyba nie jestem dobrym przypadkiem, bo moja macica jest już dość zużyta😝

Mnie tez sporadycznie ale są dosyć mocne zastanawiam się właśnie czy nie skonsultować tego z kimś. Po tym jednym biochemie już świruje, bo ostatnio takie bóle oznaczały koniec.

reklama
Do góry