reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2023

Ja mam za to pytanko czy kogoś tez boli jeszcze brzuch jak na okres? Łapią mnie od dwóch dni w nocy takie dość mocne bóle i nie ukrywam, ze trochę się wystraszyłam, ze coś jest nie tak. 🫣

Ja tak mam czasami i przez chwilę. Też mnie martwią takie bóle. Od tyłu lat oznaczały okres, więc w głowie się lampka zapala, że coś może być nie tak. Całe szczęście okres nie przychodzi. 😀

reklama
Ja tak mam czasami i przez chwilę. Też mnie martwią takie bóle. Od tyłu lat oznaczały okres, więc w głowie się lampka zapala, że coś może być nie tak. Całe szczęście okres nie przychodzi. 😀
Te bóle chyba są normalne, ja na początku przed okresem miałam je cały czas, ale trochę inne uczucie mimo wszystko :) teraz raz boli raz nie boli, praktycznie niezauważalne jest to dla mnie, staram nie wkręcać sobie objawów póki ich nie ma 😃 najważniejsze żeby wszystko było dobrze, ja zniosę wszystko :)

fiku miku, trala lala i tu pyk po staraniach. Fajnie było ale się skończyło;) mam nadzieję że szybko dojdzie do siebie....
Czyli nie staraliście się długo? Może to stąd ten dziwny nastrój u niego, bo mało czasu na przyzwyczajenie się do myśli o zmianie :) myślę, że to kwestia czasu i wszystko wróci do normy.

Czyli nie staraliście się długo? Może to stąd ten dziwny nastrój u niego, bo mało czasu na przyzwyczajenie się do myśli o zmianie :) myślę, że to kwestia czasu i wszystko wróci do normy.
Tak, tylko jeden cykl i też tak bez spiny. Mieliśmy się starać po ślubie, ale powiedziałam mu, że teraz nie zachodzi się w ciążę tak szybko. Może potrwa to nawet rok, kto wie. Więc się zgodził. A tu zonk. :) 4 dni po ślubie już wiedziałam że jestem w ciąży :)

Zrobiłam jeszcze dzisiaj testy o czułości 20. Rabini są niezdecydowani 😂😂. Poszłam na betę, przed 18:00 będą wyniki.

Załączniki

• 7BC2D9DC-829E-4433-A501-BBEB59B7BF6B.jpeg
    7BC2D9DC-829E-4433-A501-BBEB59B7BF6B.jpeg
    966,1 KB · Wyświetleń: 75
Ja jeszcze nie usłyszałam i wątpię, że w poniedziałek usłyszę. Będę 5+5. Aczkolwiek na razie nie chcę żeby puszczali dźwięk serduszka, bo w 1 trymestrze nie powinno się słuchać przepływów.
Ja się umówiłam na pierwsze usg dopiero na 19.12, czyli 7/8 tc a na betę idę dopiero w poniedziałek i środę..dlatego mam nadzieję, że tym razem jest i będzie wszystko ok 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

reklama
Do góry