Tak zlecił badania Beta na skierowaniu ale ja jeszcze dodatkowo zrobiłam prywatnie z krwi zobaczymy czy będzie tak samo czy jakaś różnica
Nie rozumiem. Zlecił Ci betę z moczu? A dokupiłam sobie betę z krwi?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak zlecił badania Beta na skierowaniu ale ja jeszcze dodatkowo zrobiłam prywatnie z krwi zobaczymy czy będzie tak samo czy jakaś różnica
Nie rozumiem. Zlecił Ci betę z moczu? A dokupiłam sobie betę z krwi?
Lekarz zlecił mi we test z krwi tylko ja źle zrozumiałam i myślałam że na MoczNie rozumiem. Zlecił Ci betę z moczu? A dokupiłam sobie betę z krwi?
Jedynie co mnie martwi jeszcze to to że czasami pobolewa mnie Brzuch jak na okres ale miesiączka według kalendarzyka ma się pojawić jutro więc może dlatego takie bóle
ooo zazdro ja niestety musiałam powtórzyć betę w labo, w którym byłam w niedzielę, a ze to przy szpitalu, to tu wiecznie kolejkiA ja byłam ze skierowaniem NFZ i tak trafiłam że były tylko trzy osoby
tak, w tych normach są podane widełki dla danego tygodnia, ale ponoć nie ma co na to tak sztywno patrzećOgólnie ta pani powiedziała co byłam prywatnie robić z krwi to powiedziała że tam będzie też który tydzień ciąży
A czemu musiałaś powtórzyć beteooo zazdro ja niestety musiałam powtórzyć betę w labo, w którym byłam w niedzielę, a ze to przy szpitalu, to tu wiecznie kolejki
tak, w tych normach są podane widełki dla danego tygodnia, ale ponoć nie ma co na to tak sztywno patrzeć
bo po pierwsze wynik mojej bety był dość niejasny a po drugie najważniejszy jest nie pojedynczy wynik, a przyrost hormonu po 48hA czemu musiałaś powtórzyć bete
ja również miałam jutro mieć i również pobolewa mnie brzuchBól jak na okres jest normalny
Ja też miałam jutro mieć.
No mi też właśnie mówiła żebym powtórzyła za 48 hbo po pierwsze wynik mojej bety był dość niejasny a po drugie najważniejszy jest nie pojedynczy wynik, a przyrost hormonu po 48h
ja również miałam jutro mieć i również pobolewa mnie brzuch
Moja pierwsza beta była lekko powyżej 5 a kolejna już 107 (wczoraj ) więc spokojnie będzie dobrzem też trochę czuje bóle jak na okres a powinnam mieć jutro...bo po pierwsze wynik mojej bety był dość niejasny a po drugie najważniejszy jest nie pojedynczy wynik, a przyrost hormonu po 48h
ja również miałam jutro mieć i również pobolewa mnie brzuch