reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

reklama
A ja byłam ze skierowaniem NFZ i tak trafiłam że były tylko trzy osoby
ooo zazdro😁 ja niestety musiałam powtórzyć betę w labo, w którym byłam w niedzielę, a ze to przy szpitalu, to tu wiecznie kolejki

Ogólnie ta pani powiedziała co byłam prywatnie robić z krwi to powiedziała że tam będzie też który tydzień ciąży
tak, w tych normach są podane widełki dla danego tygodnia, ale ponoć nie ma co na to tak sztywno patrzeć

reklama
bo po pierwsze wynik mojej bety był dość niejasny😬 a po drugie najważniejszy jest nie pojedynczy wynik, a przyrost hormonu po 48h😁

ja również miałam jutro mieć i również pobolewa mnie brzuch🙂
Moja pierwsza beta była lekko powyżej 5 a kolejna już 107 (wczoraj ) więc spokojnie będzie dobrzem też trochę czuje bóle jak na okres a powinnam mieć jutro...

Do góry