dokładnie, masz takie piękne kreseczki, że beta będzie na pewno wysokaJa będę miała dzisiaj odpowiedź o czternastej dam wam znać ale sama się bardzo stresuje
reklama
Zuzanna1996
Fanka BB :)
Mam nadzieje dziewczyny prześle zdjęcie jak będę miała wynikdokładnie, masz takie piękne kreseczki, że beta będzie na pewno wysoka
Zuzanna1996
A ja byłam ze skierowaniem NFZ i tak trafiłam że były tylko trzy osobyJa czekam na pobranie krwi, ale jest tyle ludzi, że będzie to trwać wieczność
A ja byłam ze skierowaniem NFZ i tak trafiłam że były tylko trzy osoby
A od jakiego specjalisty miałaś skierowanie? Ginekologa? Zastanawia mnie czemu nie chciał Ci wystawić bety.
Zuzanna1996
Jednak okazało się że to nie było na Mocz tylko na krew ale zrobiłam jeszcze z krwi prywatnie i będę miała o czternastej wynik więc mogę zobaczyć w domu a o piętnastej będę musiała jechać do szpitala z dowodem osobistym i odebrać wynikiA od jakiego specjalisty miałaś skierowanie? Ginekologa? Zastanawia mnie czemu nie chciał Ci wystawić bety.
Zuzanna1996
Od ginekologaJednak okazało się że to nie było na Mocz tylko na krew ale zrobiłam jeszcze z krwi prywatnie i będę miała o czternastej wynik więc mogę zobaczyć w domu a o piętnastej będę musiała jechać do szpitala z dowodem osobistym i odebrać wyniki
Od ginekologa
A jakie badania zlecił na skierowaniu z krwi? Ciekawa jestem. To beta w końcu była na skierowaniu, czy nie?
Zuzanna1996
Tak zlecił badania Beta na skierowaniu ale ja jeszcze dodatkowo zrobiłam prywatnie z krwi zobaczymy czy będzie tak samo czy jakaś różnicaA jakie badania zlecił na skierowaniu z krwi? Ciekawa jestem. To beta w końcu była na skierowaniu, czy nie?
reklama
Zuzanna1996
Ogólnie ta pani powiedziała co byłam prywatnie robić z krwi to powiedziała że tam będzie też który tydzień ciążyTak zlecił badania Beta na skierowaniu ale ja jeszcze dodatkowo zrobiłam prywatnie z krwi zobaczymy czy będzie tak samo czy jakaś różnica
Podziel się: