Niestety u mnie raczej nic z tegoMoja pierwsza beta była lekko powyżej 5 a kolejna już 107 (wczoraj ) więc spokojnie będzie dobrzem też trochę czuje bóle jak na okres a powinnam mieć jutro...
reklama
Jaka masz betę?Niestety u mnie raczej nic z tego
w niedzielę była 3,25, dzisiaj jest 6,51Jaka masz betę?
w niedzielę była 3,25, dzisiaj jest 6,51
Niby przyrost jest... może się rozkręca. Hmm sprawdź jeszcze za 2 dni.
Zuzanna1996
Fanka BB :)
Dziewczyny mój wynik bety co myślicieMoja pierwsza beta była lekko powyżej 5 a kolejna już 107 (wczoraj ) więc spokojnie będzie dobrzem też trochę czuje bóle jak na okres a powinnam mieć jutro...
Załączniki
Dziewczyny mój wynik bety co myślicie
Super ale i tak na usg jeszcze nic nie zobaczysz. Sprawdź sobie przyrost na kalkulatorze. Jutro miałaś mieć miesiączkę? W sumie na ten czas wysoka. Może ciąża mnoga?
Super ale i tak na usg jeszcze nic nie zobaczysz. Sprawdź sobie przyrost na kalkulatorze. Jutro miałaś mieć miesiączkę? W sumie na ten czas wysoka. Może ciąża mnoga?
Właściwie jeśli przyrost masz dobry , to masz szanse coś zobaczyć za 2 dni a nawet jutro
Zuzanna1996
Byłam na usg w pon i nic nie zobaczyłWłaściwie jeśli przyrost masz dobry , to masz szanse coś zobaczyć za 2 dni a nawet jutro
Byłam na usg w pon i nic nie zobaczył
Pamiętam dopiero przy becie powyżej 1000 jest szansa, żeby lekarz cokolwiek zobaczył. Wczoraj na usg mialas jeszcze mniej niz 700, wiec nic nie mógł widzieć. Dlatego, jeśli dzisiaj masz 700 a najlepiej żeby podwoiło się co 48h to znaczy, pojutrze będziesz miała około 1400, więc wtedy już coś może być widać. Nie wiem, jaki masz przyrost procentowy. W jakim czasie rośnie do tej pory, może Ci się podwoi w jeden dzień, a może w ciągu dwóch urośnie o 66% (I to też jest okej).
reklama
Kreatywnynick
Ona może tak mega szybować i może wczoraj była niska i dlatego nic nie zobaczył, chyba powinna być ok 1500 żeby coś zobaczycWłaściwie jeśli przyrost masz dobry , to masz szanse coś zobaczyć za 2 dni a nawet jutro
Podziel się: