reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

reklama
Ja jutro powtarzam. Chyba za często robię testy i się niepotrzebnie nakręcam. Raz wyjdzie jasny, raz trochę ciemniejszy. Zobaczymy jutro, bo mam przeczucie, że jeśli beta urósł to niewiele.
Hej wykonałam w poniedziałek beta hcg jej wyniki to <2,3 mlU/mL. W dniu którym powinnam dostać okres miałam lekkie, kilku kropelkowe krwawienie. Dziś zrobiłam ponownie ale wyniki będą jutro. Czy ktoś miał taką sytuację i okazało się, że jednak jest w ciąży?

Odpuściła bym sobie gdyby nie ten znak "<"

Ja tez robię testy codziennie i te kreski niby ciemniejsze ale nie takie wyraźne :( ponowna beta planowana na środę.
Hej wykonałam w poniedziałek beta hcg jej wyniki to <2,3 mlU/mL. W dniu którym powinnam dostać okres miałam lekkie, kilku kropelkowe krwawienie. Dziś zrobiłam ponownie ale wyniki będą jutro. Czy ktoś miał taką sytuację i okazało się, że jednak jest w ciąży?

Na testach bladziochy..

Na testach bladziochy..

Nie odpuściłaś sobie bo Twoja beta była MNIEJSZA niż 2,3 czyli mogła być nawet 0

Czego oni uczą teraz w tych szkołach :o:oops:

odpisałam Ci w innym wątku, ze mi te testy wykryły betę niższa niż 3,25 (cokolwiek inne dziewczyny myślą, to taka jest prawda). Twoje testy na zdjęciu wg mnie miały delikatne kreseczki, wiec wszystko wyjaśni kolejna beta. Tak naprawdę to <2,3 to może być 0 a może być 2,0. Musisz po prostu poczekać🤷‍♀️

reklama
Ja powizycie u Endo i diabetologa....jest średnio. Dostałam na jutro zwolnienie ,mam iść zrobić hemoglobinę glikowana i krzywa cukrowa....żeby mieć już wynik na wizytę u gin,betę mam ponad 1000 pani doktor powiedziała,że jest nadzieja ,ale cukier momentami był wysoki i nie daje gwarancji,że się utrzyma ciąża....😭😭 Jutro się okaze co powie gin 😭

Do góry