reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2023

reklama
Ok super to już przestaje się martwić gdyby nie lekarz nie zrobiłam bym tego biorę luteline pod język zobaczymy czy plamienia ust
już wczoraj się dziwiłam, bo z tego co wiem, to już bez sensu jest tą betę powtarzać, ale wiesz, nie jestem lekarzem, więc w żadnym wypadku nie chce podważać decyzji lekarza😁
Tak dużej bety się już nie powinno badać bo przyrosty będą mniejsze .
Gdyby nie lekarz napewno bym już nie zrobiła 😅biorę luteline od wczoraj pod język mam nadzieje ze po tym plamienie ustąpi i mniej boli mnie brzuch po tej lutelinie

Ostatnia mieszka 2

Ostatnia miesiączka 24 październik termin 31.07.2023 czyli przy takiej becie są już mniejsze przyrosty tak ?bo ja już się załamałam
u mnie tak samo tylko patrząc na twoja betę jest dużo wyższa, u mnie w sobotę było 1002,2 mlU/ml a w poniedziałek 2087,4 mlU/ml. Gratulacje ❤️

u mnie tak samo tylko patrząc na twoja betę jest dużo wyższa, u mnie w sobotę było 1002,2 mlU/ml a w poniedziałek 2087,4 mlU/ml. Gratulacje ❤️
Dziewczyny a ja się sugerowałam głupim kalkulatorem nigdy więcej już nawet tam nie zajrzę bo najwidoczniej nie ma sensu tobie również gratulacje super Beta a ty w którym jesteś tygodniu♥️

Dziewczyny a ja się sugerowałam głupim kalkulatorem nigdy więcej już nawet tam nie zajrzę bo najwidoczniej nie ma sensu tobie również gratulacje super Beta a ty w którym jesteś tygodniu♥️
według OM 5t2d ale ja mam długie cykle nie sumie nie wiem kiedy miałam owulacje, podejrzewam ze mogą być 13.11. We wtorek idę do lekarza, mam nadzieje ze to będzie piękny prezent Mikołajkowy 💗

Mnie też boli w tym miejscu. ;) I tak trochę kłująco-pulsująco. To delikatny ból. Może nawet bardziej dyskomfort niż ból. I to też dość sporadycznie.
to mnie boli tak typowo jak przy naderwaniu mięśnia. W drugiej ciąży strasznie mnie to męczyło, występowało właśnie glownie przy szybkim wstaniu, bolało przez sekundę, ale tak, ze składałam się w pół. Trochę przerażajace, ze teraz to juz jest na takim etapie😐 No ale starość nie radość🤣

reklama
Ej dziewczyny ile miałyście betę mniej więcej 12 dpo? Bo się obawiam, ze miałam za niska 🥺 bo było tylko 90

Do góry