13dpo miałam wynik 6,51Ej dziewczyny ile miałyście betę mniej więcej 12 dpo? Bo się obawiam, ze miałam za niska bo było tylko 90
reklama
Emka24@
Fanka BB :)
Byłaś już u ginekologa proszę przypomnij mi?13dpo miałam wynik 6,51
Emka24@
I ile miałaś przy ostatnim badaniu?13dpo miałam wynik 6,51
16dpo miałam 46, a 18dpo 188 i już nie badam, po co mam się stresować, ze moja beta jest do d00pyByłaś już u ginekologa proszę przypomnij mi?
U lekarza byłam już dwa razy, jutro idę 3
Emka24@
Podobno najważniejszy jest przyrost. Tego się trzymajmy!16dpo miałam 46, a 18dpo 188 i już nie badam, po co mam się stresować, ze moja beta jest do d00py
U lekarza byłam już dwa razy, jutro idę 3
tylko to, że w to wierzę trzyma mnie przy zdrowych zmysłachale ostatnio napisała tu dziewczyna z kwietniowek bodajże, ze jej beta była leniwa podobnie do mojej, a jednak wszystko Ok. Bardzo mnie wtedy pocieszyłaPodobno najważniejszy jest przyrost. Tego się trzymajmy!
Nath096
napewno się dogadająbardzo dziękuje za takie naświetlenie, jak to wygladalo u Was ja mam kuzynki z różnica 9 lat i one dogadują się świetnie, chociaż tak jak piszesz, różnie to bywało jak ta różnica wieku była znacząca No nic, zobaczymy, jak to będzie u nas, oby jakoś to było
Mi lekarka zwolnienie chciała dać na pierwszej wizycie przy becie 6,51Czy są jakieś wytyczne dla lekarzy kiedy mają stwierdzić ciąże i dać zwolnienie do pracy? Czy to zależy od ich widzi misie? Czy zależy od rodzaju wykonywanej pracy? Albo dopiero jak jest serduszko bijące?
reklama
chociaż w sumie nie wiem, czy to byłoby zwolnienie ciążowe, czy po prostu zwolnienieMi lekarka zwolnienie chciała dać na pierwszej wizycie przy becie 6,51
Podziel się: