ja kiedyś próbowałam zrobić bezę na bodajże erytrytolu to była porażka, nie polecamSama bym chciała zrobić, nie robię jakichś cudów, ale zazwyczaj są smaczne. Kochamy Pavlovą, ale teraz to pa pa beza
reklama
Helilo
Fanka BB :)
tak, tak musi biały cukier kilka moich wypocin w załącznikuja kiedyś próbowałam zrobić bezę na bodajże erytrytolu to była porażka, nie polecam
Załączniki
Zazuu
Sama bym chciała zrobić, nie robię jakichś cudów, ale zazwyczaj są smaczne. Kochamy Pavlovą, ale teraz to pa pa beza
Chcesz przepis na beze na ksylitolu?
Anasta07
I lekarz nie dał Ci leków na nadciśnienie?? A mierzyłaś w domu?Witam się
Jakoś od dwóch dni mam mniejsze mdłości, nie wiem, czy się cieszyć, czy stresować?
Pisałyście o ciśnieniu - u mnie ciśnienie mierzy gin, do którego nie wchodzę z marszu, wcześniej muszę odczekać swoje pod gabinetem. I pomiar zazwyczaj jest jakoś 165/110
Zazdroszczę Wam dziewczyny tego nifty byłam przekonana, że na tym etapie ciąży będę już czekać na wyniki, a ja nawet prenatalnych nie miałam
Aleeee plus jest taki, ze wczoraj zadzwonił moj mąż i oznajmił mi, ze przyjedzie na prenatalne
Helilo
poproszę!Chcesz przepis na beze na ksylitolu?
Zazuu
wyślę priv bo to z e-booka akademii płodnościpoproszę!
Kreatywnynick
Taaak nie będę sprawdzać, ale nie obiecujeWłaśnie się mnie dzisiaj pytali czy robię pappe przy usg, czy chce przyjechać wcześniej. Koniec końców w dniu usg pobiorą mi na pappe i betę. Wiec pewnie będę musiała poczekać na info czy wszystko ok. Położna mi dzisiaj mówiła, żebym przypadkiem nie sprawdzała wyników pappy w internecie, ze mocno się kobiety stresują .
nie dał, bo takie pomiary mam tylko w gabinecieI lekarz nie dał Ci leków na nadciśnienie?? A mierzyłaś w domu?
jadłabymtak, tak musi biały cukier kilka moich wypocin w załączniku
reklama
Kreatywnynick
Jadłam, wędzonej nie można pytałam mojej gin i powiedziała ze nie można wędzonego łososia bo chciałam użyć do czegoś innego, ja jadłam z dorszem smażonym i z krewetka tez smażoną i hosomaki z ogórkiem, ogólnie tez uważaj na paluszki krabowe i inne, ja mam znajomego który robi sushi i także mam pewność, ze jest bez surowej ryby, dodatkowo tez czytałam ze ważne jest żeby nie robić surowej ryby na tej samej desce co smażona bo bakterie. Podsumowując najlepiej i najbezpieczniej zrobić samemuKtos tu ostatnio pisal ze jadl sushi - rozumiem ze jecie wege sushi, bez surowej ryby w srodku? Ostatnio rozmyslam zeby zrobic sushi z wedzonym lososiem, ale pisza ze nawet wedzonej ryby nie wolno
Podziel się: