reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

Ja byłam w czwartek i najchętniej już bym znowu się badała, jeszcze mnie cycki przestały boleć i miękkie flaki. Idę znów 16.01 przed Nifty no bo jak to tak w ciemno? 😃

reklama
Dziewczyny, pomóżcie mi to zinterpretować. Wg mnie koreczki czy śledzie w śmietanie to dalej śledzie surowe🤔

Załączniki

• IMG_1295.jpeg
    IMG_1295.jpeg
    202,2 KB · Wyświetleń: 47
Ja byłam w czwartek i najchętniej już bym znowu się badała, jeszcze mnie cycki przestały boleć i miękkie flaki. Idę znów 16.01 przed Nifty no bo jak to tak w ciemno? 😃
Ja planuję zrobić w tym tygodniu sanco.
Tylko ogarnę tego cholernego coombsa.. niestety jutro czeka mnie wycieczka do centrum krwiodawstwa..ponad 100km w jedną stronę..🤷 niestety nic bliżej nie ma..dzisiaj leżę..mialam dzisiaj niewielkie plamienie,chyba za dużo atrakcji 🤷😔

Ja planuję zrobić w tym tygodniu sanco.
Tylko ogarnę tego cholernego coombsa.. niestety jutro czeka mnie wycieczka do centrum krwiodawstwa..ponad 100km w jedną stronę..🤷 niestety nic bliżej nie ma..dzisiaj leżę..mialam dzisiaj niewielkie plamienie,chyba za dużo atrakcji 🤷😔
właśnie, a dzwoniłaś do labo wczoraj?

właśnie, a dzwoniłaś do labo wczoraj?
Tak,wynik mam do odbioru osobiście,i niby powiedzą co i jak..gadałam też z serologiem z centrum krwiodawstwa,że wcale może się wynik nie potwierdzić,a dwa,że niekoniecznie musi mieć to wpływ na dziecko przy naszych grupach krwii..na razie kazał się nie denerwować tylko przyjechać..wyniki będą do dwóch dni..jak wyjdą kosmosy to ma iść badać się maz

reklama
Wiesz co ja normalnie jadłam śledzie w śmietanie,takie pakowane i chyba nic mi nie jest..nie tykam tylko serów pleśniowych które uwielbiam 🤤
ja kocham śledzie w oleju ponad wszystko i żywię sie nimi bardzo często i przyznam sie, ze dopiero teraz do mnie doszło, że przecież one są surowe🫢 (tzn wiedziałam o tym wcześniej, żeby nie było, ale jakoś nie łączyłam tego z faktem, ze w ciąży nie można).

Do góry