reklama
EMilkaaa84
Fanka BB :)
Ja planuję zrobić w tym tygodniu sanco.Ja byłam w czwartek i najchętniej już bym znowu się badała, jeszcze mnie cycki przestały boleć i miękkie flaki. Idę znów 16.01 przed Nifty no bo jak to tak w ciemno?
Tylko ogarnę tego cholernego coombsa.. niestety jutro czeka mnie wycieczka do centrum krwiodawstwa..ponad 100km w jedną stronę.. niestety nic bliżej nie ma..dzisiaj leżę..mialam dzisiaj niewielkie plamienie,chyba za dużo atrakcji
właśnie, a dzwoniłaś do labo wczoraj?Ja planuję zrobić w tym tygodniu sanco.
Tylko ogarnę tego cholernego coombsa.. niestety jutro czeka mnie wycieczka do centrum krwiodawstwa..ponad 100km w jedną stronę.. niestety nic bliżej nie ma..dzisiaj leżę..mialam dzisiaj niewielkie plamienie,chyba za dużo atrakcji
EMilkaaa84
Wiesz co ja normalnie jadłam śledzie w śmietanie,takie pakowane i chyba nic mi nie jest..nie tykam tylko serów pleśniowych które uwielbiamDziewczyny, pomóżcie mi to zinterpretować. Wg mnie koreczki czy śledzie w śmietanie to dalej śledzie surowe
Zazuu
Dziewczyny, pomóżcie mi to zinterpretować. Wg mnie koreczki czy śledzie w śmietanie to dalej śledzie surowe
To zależy. Część jest pasteryzowana i rzeczywiście nie jest już wtedy surowa
Helilo
solone, marynowane to chyba w jakiś sposób przetworzone nie? To nie taki surowy śledź z wody. No i od zawsze się jadło śledzia w ciąży prawda?Dziewczyny, pomóżcie mi to zinterpretować. Wg mnie koreczki czy śledzie w śmietanie to dalej śledzie surowe
fanaberiasnow
A taki śledzik w śmietanie to nie jest jakiś z octu czy z czegoś? Niby nie jest on poddany obróbce termicznej ale może ocet np. jakoś działa na niego?Dziewczyny, pomóżcie mi to zinterpretować. Wg mnie koreczki czy śledzie w śmietanie to dalej śledzie surowe
EMilkaaa84
Tak,wynik mam do odbioru osobiście,i niby powiedzą co i jak..gadałam też z serologiem z centrum krwiodawstwa,że wcale może się wynik nie potwierdzić,a dwa,że niekoniecznie musi mieć to wpływ na dziecko przy naszych grupach krwii..na razie kazał się nie denerwować tylko przyjechać..wyniki będą do dwóch dni..jak wyjdą kosmosy to ma iść badać się mazwłaśnie, a dzwoniłaś do labo wczoraj?
reklama
ja kocham śledzie w oleju ponad wszystko i żywię sie nimi bardzo często i przyznam sie, ze dopiero teraz do mnie doszło, że przecież one są surowe (tzn wiedziałam o tym wcześniej, żeby nie było, ale jakoś nie łączyłam tego z faktem, ze w ciąży nie można).Wiesz co ja normalnie jadłam śledzie w śmietanie,takie pakowane i chyba nic mi nie jest..nie tykam tylko serów pleśniowych które uwielbiam
Podziel się: