fanaberiasnow
Fanka BB :)
Ja pracuje w firmie, która jest producentem m.in. wózków dla dzieci i powiem Wam jedno - nie ma co przepłacać. Z gondoli maluch wyrośnie, jak będzie miał ok 6-8 miesięcy a spacerówka z zestawu 2w1 jest zazwyczaj tak nieporęczna, ze zaraz będziecie szukać czegoś bardziej kompaktowego. Lepiej zainwestować więcej w porządna spacerówkę czy nawet dwie niż w 2w1 z gondolaMogę wybiec bardzo w przyszłość i zadać Wam pytanie na jeszcze odległą przyszłość?
Zanim dostanę zgodę po prostu je zadam.
Jaki wózek chcecie kupić? Macie jakieś wymarzone? Na co zwracacie uwagę przy wyborze? Może jakaś firma Was wyjątkowo zachwyciła? Może macie jakieś doświadczenia w tym temacie? Mi się podoba Cybex taki ze skrzydłami, ale zwyczajnie mnie na niego nie stać i już się rozglądam w internetach za czymś w bardziej przystępnej cenie. Kindekraft ostatnio mi wpadł w oko taki beżowy z kwiatkami i jakimś ptaszkiem. Tani, a ładny. Mam przeczucie od niedawna, że to może być dziewczyna, zresztą tak rzecze kalendarz chiński , więc ten wzór pasuje. Wiadomo, wygląd to nie wszystko. Jakość i wygoda najważniejsze.
I PS ja mam wózek już dawno wybrany, zanim zaszłam w ciąże już wiedziałam, to model ode mnie z firmy, w którym zakochałam się od pierwszego wejrzenia No i zniżki pracownicze