reklama
A ja kiedyś czytałam, że przy plamieniach nie daje się proga dowcipnie. To jednak się daje?
Dostałam i pomógł
Malwina89
Fanka BB :)
Aktualnie nie mam plamień, ale po ostatnim właśnie miałam zwiększoną dawkę luteiny i jak się żaliłam na mdłości na wizycie, to dostałam receptę na formę dopochwową. Więc chyba jednak jest to dopuszczalneA ja kiedyś czytałam, że przy plamieniach nie daje się proga dowcipnie. To jednak się daje?
Zazuu
Pewnie, jeśli jest obfite krwawienie to dopochwowo nie ma sensu, bo przynajmniej połowa jest wypłukiwana. Poza tym, ja osobiście nie widzę powodu, dlaczego miałaby nie być wskazana.
Właśnie mnie to zastanawiało dlaczego, ale może była to teoria z .
Nigdy nie drążyłam
Mogę wybiec bardzo w przyszłość i zadać Wam pytanie na jeszcze odległą przyszłość?
Zanim dostanę zgodę po prostu je zadam.
Jaki wózek chcecie kupić? Macie jakieś wymarzone? Na co zwracacie uwagę przy wyborze? Może jakaś firma Was wyjątkowo zachwyciła? Może macie jakieś doświadczenia w tym temacie? Mi się podoba Cybex taki ze skrzydłami, ale zwyczajnie mnie na niego nie stać i już się rozglądam w internetach za czymś w bardziej przystępnej cenie. Kindekraft ostatnio mi wpadł w oko taki beżowy z kwiatkami i jakimś ptaszkiem. Tani, a ładny. Mam przeczucie od niedawna, że to może być dziewczyna, zresztą tak rzecze kalendarz chiński , więc ten wzór pasuje. Wiadomo, wygląd to nie wszystko. Jakość i wygoda najważniejsze.
Jaki wózek chcecie kupić? Macie jakieś wymarzone? Na co zwracacie uwagę przy wyborze? Może jakaś firma Was wyjątkowo zachwyciła? Może macie jakieś doświadczenia w tym temacie? Mi się podoba Cybex taki ze skrzydłami, ale zwyczajnie mnie na niego nie stać i już się rozglądam w internetach za czymś w bardziej przystępnej cenie. Kindekraft ostatnio mi wpadł w oko taki beżowy z kwiatkami i jakimś ptaszkiem. Tani, a ładny. Mam przeczucie od niedawna, że to może być dziewczyna, zresztą tak rzecze kalendarz chiński , więc ten wzór pasuje. Wiadomo, wygląd to nie wszystko. Jakość i wygoda najważniejsze.
graż_ka
Ja o tym jeszcze nie myśle - nie daje sobie pozwolenia na marzenie tak daleko w przód .Mogę wybiec bardzo w przyszłość i zadać Wam pytanie na jeszcze odległą przyszłość?
Ale raczej jest jedno kryterium - używany. Najlepiej po znajomkach czy rodzinie, dzieci produkują masę śmieci i nie chce do tego dokładać ręki choć trochę.
EMilkaaa84
Ja w pierwszej ciąży brałam,plamilam cały czas..miałam jeszcze duphaston i zastrzyk z prolutexu i 3 razy globulkiA ja kiedyś czytałam, że przy plamieniach nie daje się proga dowcipnie. To jednak się daje?
Malwina89
Na razie nie mam żadnych typów, jedyna marka wózków jaką kojarzę to właśnie Cybex, nawet nie wiem skąd, może z Pudelka Wpisałam sobie teraz to w google i trochę mnie ceny wbiły w fotel, myślałam że najdroższe wózki kosztują 5k a tu widzę jakieś za 15k nawet może właśnie dałoby się kupić jakiś używany w sensowniejszej cenie.Mogę wybiec bardzo w przyszłość i zadać Wam pytanie na jeszcze odległą przyszłość?
reklama
EMilkaaa84
Ja jak wszystko będzie dobrze,to chce na pompowanych kołach,taki wiklinowy.Mam polna drogę koło domu i myślę,że taki się najlepiej u mnie sprawdzi,na ogród też będzie jak znalazł..a spacerówkę mam po synu,mało w niej jeździł i jeszcze nie sprzedalam,więc ja będę polowała na samą gondoleJa o tym jeszcze nie myśle - nie daje sobie pozwolenia na marzenie tak daleko w przód .
Ale raczej jest jedno kryterium - używany. Najlepiej po znajomkach czy rodzinie, dzieci produkują masę śmieci i nie chce do tego dokładać ręki choć trochę.
Podziel się: