Anasta07
Fanka BB :)
No u mnie jest 24/25.08 w zależności czy OM czy z USG, a ja owu miałam wcześniej niż 14dcTermin dzień po mnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No u mnie jest 24/25.08 w zależności czy OM czy z USG, a ja owu miałam wcześniej niż 14dcTermin dzień po mnie
jesteś druga od końcaCzyli póki co nadal ja zamykam wątek tym moim 29.08?
jesteś druga od końca
Hm, może i jakiś błąd, a może coś głębszego. Tutaj sporo wyjaśniają.Generalnie jest średnio możliwe,żeby był on dodatni, jeżeli razem z mężem mamy rh+..mógłby być,jakbym miała grupę krwi 0,ja mam B,więc generalnie są to jakieś cuda..i nie mogę tego wydrukować ..bo jak zrzucam do pdf,to wyniku nie ma,a w panelu pacjenta jest..
Zapomniałam, że jest lista
To ja poproszę o dopisanie mnie na 08.08
Mnie nie odrzuca, ale totalnie nie mam ochoty na kawkęJa mam 31 i też tylko witaminy plus dupek
A kawy nie mogę pić od tygodnia, nagle straciłam ochotę na nią, zawsze piłam dla smaku i aromatu, a tu taka niespodzianka, że weszłam do teamu herbatka owocowa.. Któraś tez tak ma?
A ja miałam tak z dupy sen..ale jak intensywny.. Mój partner poleciał na dwa fronty i ja i ta druga pinda byłyśmy w ciąży . Tak się na nią wściekłam, że przyjęła ode mnie z 5 solidnych liści na twarz..a potem mnie chciała przez to udupić na ig dodając zdjęcie z opisem i znacznikiem mojego profilu, że ją niby skatowałam i jaki to ze mnie podły człowiek . Wtf ?!Ja się obudziłam w nocy i tez nie mogłam spać - brzuch mnie ostatnio więcej kłuje, więcej rozciągania tam czuje, jakiś takich rzeczy