reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2023

A ja chciałam się pochwalić, ze dzisiaj moja mama znalazła na olx komodę za grosze. Najpierw zmierzyłyśmy bagażnik, czy na pewno do naszego renifera ta komoda wejdzie😅 i po pomiarach stwierdzilysmy, ze wszystko Ok. Zadzwoniłyśmy i niestety okazało się, ze jesteśmy 3 w kolejce. Jednak jest taki plot twist, że dwóch panów się rozmyśliło i jedziemy zaraz po tę komodę, co prawda znów trzeba jechać do miasta 70km, ale damy radę🤣
Tylko nic nie noś 😁

reklama
Dobra, to teraz trochę opisu, bo już spokojnie siedzę w domu. Żeby nie było tak pięknie to babka wypisała mi takie paski do których nie ma nigdzie glukometru🤬🤬🤬 przyjmuje tylko w czwartek i wtedy można edytować receptę. Muszę więc kombinować z rodzinnym. Ale tak czy siak od jutra dieta. Jeszcze jest opcja pożyczenia gluko od teściowej.

Bombelek:
Crl 22.80
Fhr 172
Termin porodu z USG przesuwa się o 5 dni wcześniej na 10.08

Mam jakieś drobne pole bezechowe przy sznurze pępowinowym, ale dr powiedział, że tym się nie przejmujemy.
Powiedziałam to małżowi to odpowiedział: chyba ty!

Dobra, to teraz trochę opisu, bo już spokojnie siedzę w domu. Żeby nie było tak pięknie to babka wypisała mi takie paski do których nie ma nigdzie glukometru🤬🤬🤬 przyjmuje tylko w czwartek i wtedy można edytować receptę. Muszę więc kombinować z rodzinnym. Ale tak czy siak od jutra dieta. Jeszcze jest opcja pożyczenia gluko od teściowej.

Bombelek:
Crl 22.80
Fhr 172
Termin porodu z USG przesuwa się o 5 dni wcześniej na 10.08

Mam jakieś drobne pole bezechowe przy sznurze pępowinowym, ale dr powiedział, że tym się nie przejmujemy.
Powiedziałam to małżowi to odpowiedział: chyba ty!

Spróbuj popytać w aptekach o bezpłatne gluko. Ja mam właśnie z apteki

Gratuluję wszystkich dobrych wiadomości dziś 😍 u mnie też wszystko dobrze, już jest 2.89 cm dzieciaczka i muszę mu nadać jakieś robocze imię, bo wygląda tak ludzko, że określenie zarodek mi przestało pasować 😅 a jeszcze 3 tygodnie temu to była taka niekształtna krewetka 😀 chociaż na zdjęciu może nadal tak wygląda 😀

Załączniki

• IMG_1500.jpeg
    IMG_1500.jpeg
    222,5 KB · Wyświetleń: 76
Tweety Ketcup GIF
Gratuluję wszystkich dobrych wiadomości dziś 😍 u mnie też wszystko dobrze, już jest 2.89 cm dzieciaczka i muszę mu nadać jakieś robocze imię, bo wygląda tak ludzko, że określenie zarodek mi przestało pasować 😅 a jeszcze 3 tygodnie temu to była taka niekształtna krewetka 😀 chociaż na zdjęciu może nadal tak wygląda 😀

Na tym zdjęciu wygląda jak piskle, ten żółty kurczaczek Tweety 😍 cudo!

Dostałabym za darmo gdyby taki gluko jakie są paski był na stanie. W całym moim mieście nie ma. A te paski z recepty są dedykowane tylko do tego gluko. Ani pasków więc nie mam ani gluko

Dostałabym za darmo gdyby taki gluko jakie są paski był na stanie. W całym moim mieście nie ma. A te paski z recepty są dedykowane tylko do tego gluko. Ani pasków więc nie mam ani gluko

A jakby wydali darmowy glukometr inny, a paski jedne dokupisz normalnie a za kilka dni już przepisze Ci receptę?

reklama
Który to tydzień?

Do góry