reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

A ja chciałam się pochwalić, ze dzisiaj moja mama znalazła na olx komodę za grosze. Najpierw zmierzyłyśmy bagażnik, czy na pewno do naszego renifera ta komoda wejdzie😅 i po pomiarach stwierdzilysmy, ze wszystko Ok. Zadzwoniłyśmy i niestety okazało się, ze jesteśmy 3 w kolejce. Jednak jest taki plot twist, że dwóch panów się rozmyśliło i jedziemy zaraz po tę komodę, co prawda znów trzeba jechać do miasta 70km, ale damy radę🤣
Tylko nic nie noś 😁

reklama
Dobra, to teraz trochę opisu, bo już spokojnie siedzę w domu. Żeby nie było tak pięknie to babka wypisała mi takie paski do których nie ma nigdzie glukometru🤬🤬🤬 przyjmuje tylko w czwartek i wtedy można edytować receptę. Muszę więc kombinować z rodzinnym. Ale tak czy siak od jutra dieta. Jeszcze jest opcja pożyczenia gluko od teściowej.

Bombelek:
Crl 22.80
Fhr 172
Termin porodu z USG przesuwa się o 5 dni wcześniej na 10.08

Mam jakieś drobne pole bezechowe przy sznurze pępowinowym, ale dr powiedział, że tym się nie przejmujemy.
Powiedziałam to małżowi to odpowiedział: chyba ty!

Dobra, to teraz trochę opisu, bo już spokojnie siedzę w domu. Żeby nie było tak pięknie to babka wypisała mi takie paski do których nie ma nigdzie glukometru🤬🤬🤬 przyjmuje tylko w czwartek i wtedy można edytować receptę. Muszę więc kombinować z rodzinnym. Ale tak czy siak od jutra dieta. Jeszcze jest opcja pożyczenia gluko od teściowej.

Bombelek:
Crl 22.80
Fhr 172
Termin porodu z USG przesuwa się o 5 dni wcześniej na 10.08

Mam jakieś drobne pole bezechowe przy sznurze pępowinowym, ale dr powiedział, że tym się nie przejmujemy.
Powiedziałam to małżowi to odpowiedział: chyba ty!

Spróbuj popytać w aptekach o bezpłatne gluko. Ja mam właśnie z apteki

Gratuluję wszystkich dobrych wiadomości dziś 😍 u mnie też wszystko dobrze, już jest 2.89 cm dzieciaczka i muszę mu nadać jakieś robocze imię, bo wygląda tak ludzko, że określenie zarodek mi przestało pasować 😅 a jeszcze 3 tygodnie temu to była taka niekształtna krewetka 😀 chociaż na zdjęciu może nadal tak wygląda 😀

Załączniki

• IMG_1500.jpeg
    IMG_1500.jpeg
    222,5 KB · Wyświetleń: 72
Tweety Ketcup GIF
Gratuluję wszystkich dobrych wiadomości dziś 😍 u mnie też wszystko dobrze, już jest 2.89 cm dzieciaczka i muszę mu nadać jakieś robocze imię, bo wygląda tak ludzko, że określenie zarodek mi przestało pasować 😅 a jeszcze 3 tygodnie temu to była taka niekształtna krewetka 😀 chociaż na zdjęciu może nadal tak wygląda 😀

Na tym zdjęciu wygląda jak piskle, ten żółty kurczaczek Tweety 😍 cudo!

Dostałabym za darmo gdyby taki gluko jakie są paski był na stanie. W całym moim mieście nie ma. A te paski z recepty są dedykowane tylko do tego gluko. Ani pasków więc nie mam ani gluko

Dostałabym za darmo gdyby taki gluko jakie są paski był na stanie. W całym moim mieście nie ma. A te paski z recepty są dedykowane tylko do tego gluko. Ani pasków więc nie mam ani gluko

A jakby wydali darmowy glukometr inny, a paski jedne dokupisz normalnie a za kilka dni już przepisze Ci receptę?

reklama
Który to tydzień?

Do góry