graż_ka
Fanka BB :)
A w którym jesteś?i to jest plan!❤
Chyba odwołam to USG za 2 tyg., bo doktor stanowczym tonem powiedział: zapraszam w 12 tyg.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A w którym jesteś?i to jest plan!❤
Chyba odwołam to USG za 2 tyg., bo doktor stanowczym tonem powiedział: zapraszam w 12 tyg.
A to nie jest już tak, ze na takich wartościach to może mniej przyrastać?Witajcie,
Dziś jestem po kolejnym badaniu bety HCG i niestety przyrost po 48 godzinach marny, 3 stycznia było 5700 a dziś nieco ponad 6400. Położna kazała czekać do USG i dodała, że to wskazuje, że ciąża nie rozwija się prawidłowo czy są jakieś szanse, że wszystko będzie dobrze?
Witajcie,
Dziś jestem po kolejnym badaniu bety HCG i niestety przyrost po 48 godzinach marny, 3 stycznia było 5700 a dziś nieco ponad 6400. Położna kazała czekać do USG i dodała, że to wskazuje, że ciąża nie rozwija się prawidłowo czy są jakieś szanse, że wszystko będzie dobrze?
O zapomniałam dopisać, z OM 10+1, z usg 9+5Który to tydzień?
Tak 44mm to przecież byłby już wielki człowiekPiękności, mój miał dokładnie tyle samo dzień przed wigilią, tylko małe sprostowanie - nie 44 a 4.4 mm ❤
Od bety okolo wartości 1000 ciaza jest już widoczna na usg i wtedy najlepiej w ten sposób sprawdzać, czy dobrze się rozwija. Na kiedy jesteś zapisana na usg?Witajcie,
Chyba niestety nie powinna aż tak slabo rosnąć To nie są jeszcze duże wartości, ja w 5+2 miałam 32.000, wtedy przyrasta juz mniej dynamicznie..A to nie jest już tak, ze na takich wartościach to może mniej przyrastać?
Tez tak sadze, beta zwalnia powyżej kilkudziesięciu tysięcy. Ale wszystko okaże się na USG, nie ma na co czekaćChyba niestety nie powinna aż tak slabo rosnąć To nie są jeszcze duże wartości, ja w 5+2 miałam 32.000, wtedy przyrasta juz mniej dynamicznie..
Po ostatnim poście Autorki martwiłam się, że coś za wolno u niej się to dzieje (miałyśmy prawie tego samego dnia OM) a wartosci bardzo dalekie..
Chyba, że faktycznie jakas anomalia
Byłam zapisana na 12 stycznia ale przełożyłam wizytę na poniedziałek bo nie wytrzymam do czwartku.Od bety okolo wartości 1000 ciaza jest już widoczna na usg i wtedy najlepiej w ten sposób sprawdzać, czy dobrze się rozwija. Na kiedy jesteś zapisana na usg?