reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2023

U mnie brak apetytu , odrzut od mięsa, senność i poogda nie pomaga. Kolejna wizytę mam 11.01
Czy komuś też doskwiera wysyp na twarzy? Co stosujecie?
Mi niestety, nic na razie innego nie stosuje, czekam na dermatologa bo normalnie w zimę stosowałam kwasy, ale nie chce tak drastycznie działać i nie można wiec czekam aż dermatolog mi coś przepisze, a ty coś masz?

reklama
A czy ktoś pomoże mi to odczytać? XD

Załączniki

• DB315717-0600-430F-B669-DF538F1EC814.jpeg
    DB315717-0600-430F-B669-DF538F1EC814.jpeg
    850 KB · Wyświetleń: 83
Jestem już po, było opóźnienie, potem do apteki a w domu rodzina się zjechała i teraz mam czas napisać, sorcia :(
Wszystko jest w porządku, słyszałam serduszko, to piękny dźwięk. Maluch ma 0,75 cm. Założono mi kartę ciąży, dostałam tez duphaston, bo delikatnie nieregularna kosmowka jest.
Kolejna wizyta za 3 tyg ;)
To mój maluch 😉byle do końca stycznia..a później byle,byle..😉
Zdjęcie robione kalkulatorem sorki 😂😂😂

44 mm dzidziucha. 6t1d, serducho powoli się rozkręca.

Krwiak obecny ale się obniżył więc znowu muszę leżeć :)
Mamy się cudownie 😍😍😍

Wszystkim Wam gratulacje😍

A ja chciałam się pochwalić, ze dzisiaj moja mama znalazła na olx komodę za grosze. Najpierw zmierzyłyśmy bagażnik, czy na pewno do naszego renifera ta komoda wejdzie😅 i po pomiarach stwierdzilysmy, ze wszystko Ok. Zadzwoniłyśmy i niestety okazało się, ze jesteśmy 3 w kolejce. Jednak jest taki plot twist, że dwóch panów się rozmyśliło i jedziemy zaraz po tę komodę, co prawda znów trzeba jechać do miasta 70km, ale damy radę🤣

reklama
Do góry