reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

reklama
Chyba niestety nie powinna aż tak slabo rosnąć 😟 To nie są jeszcze duże wartości, ja w 5+2 miałam 32.000, wtedy przyrasta juz mniej dynamicznie..
Po ostatnim poście Autorki martwiłam się, że coś za wolno u niej się to dzieje (miałyśmy prawie tego samego dnia OM) a wartosci bardzo dalekie..
Chyba, że faktycznie jakas anomalia 🙏
Bardzo słusznie, ja na Twoim miejscu poszłabym nawet szybciej
Niestety nie było terminów wcześniej do mojego lekarza i położna kazała czekać. Oprócz tego słabego przyrostu bety czuje się ok, czasami pobolewa mnie delikatnie brzuch, bolą piersi i czasem kręci mi się w głowie. Żadnych plamien czy krwawień.

Niestety nie było terminów wcześniej do mojego lekarza i położna kazała czekać. Oprócz tego słabego przyrostu bety czuje się ok, czasami pobolewa mnie delikatnie brzuch, bolą piersi i czasem kręci mi się w głowie. Żadnych plamien czy krwawień.

No to czekaj spokojnie, do poniedziałku niedługo już. Ale jakbyś się gorzej poczuła to nie zastanawiaj się i jedz na IP

Gratuluję wszystkich dobrych wiadomości dziś 😍 u mnie też wszystko dobrze, już jest 2.89 cm dzieciaczka i muszę mu nadać jakieś robocze imię, bo wygląda tak ludzko, że określenie zarodek mi przestało pasować 😅 a jeszcze 3 tygodnie temu to była taka niekształtna krewetka 😀 chociaż na zdjęciu może nadal tak wygląda 😀
Wow! To już mały, piękny człowieczek ❣️ gratuluje :)

Gratuluję wszystkich dobrych wiadomości dziś 😍 u mnie też wszystko dobrze, już jest 2.89 cm dzieciaczka i muszę mu nadać jakieś robocze imię, bo wygląda tak ludzko, że określenie zarodek mi przestało pasować 😅 a jeszcze 3 tygodnie temu to była taka niekształtna krewetka 😀 chociaż na zdjęciu może nadal tak wygląda 😀
jakie już duże dziecię 🥹❤️😍! Nie mogę się doczekać tego widoku 🥹

Chyba niestety nie powinna aż tak slabo rosnąć 😟 To nie są jeszcze duże wartości, ja w 5+2 miałam 32.000, wtedy przyrasta juz mniej dynamicznie..
Po ostatnim poście Autorki martwiłam się, że coś za wolno u niej się to dzieje (miałyśmy prawie tego samego dnia OM) a wartosci bardzo dalekie..
Chyba, że faktycznie jakas anomalia 🙏
Tylko to z beta to tez… ja miałam mega niskie wartości, strasznie mnie to stresowało bo w ciąży z córka były bardzo wysokie 🤷🏻‍♀️
A rzeczywiście potem beta przyrasta dużo wolniej, bez usg trudno cokolwiek powiedzieć.

@aneczka8620 trzymam kciuki mimo wszystko ;)

Mi niestety, nic na razie innego nie stosuje, czekam na dermatologa bo normalnie w zimę stosowałam kwasy, ale nie chce tak drastycznie działać i nie można wiec czekam aż dermatolog mi coś przepisze, a ty coś masz?
Ja też chodziłam na kwasy teraz odstawiłam wszystko i tylko jakiś peeling enzymatyczny robię 🤐 też zapisałam się do dermatologa ale dopeiro na koniec stycznia 😑😑

Witajcie,
Dziś jestem po kolejnym badaniu bety HCG i niestety przyrost po 48 godzinach marny, 3 stycznia było 5700 a dziś nieco ponad 6400. Położna kazała czekać do USG i dodała, że to wskazuje, że ciąża nie rozwija się prawidłowo 😞 czy są jakieś szanse, że wszystko będzie dobrze?
coś takiego znalazłam na stronie nOvum, więc tego po prostu się trzymaj i czekaj na usg. A my trzymamy kciuki💕

Załączniki

• IMG_1265.jpeg
    IMG_1265.jpeg
    77,5 KB · Wyświetleń: 53
reklama
Do góry