Zazuu
Fanka BB :)
Byłam zapisana na 12 stycznia ale przełożyłam wizytę na poniedziałek bo nie wytrzymam do czwartku.
Bardzo słusznie, ja na Twoim miejscu poszłabym nawet szybciej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Byłam zapisana na 12 stycznia ale przełożyłam wizytę na poniedziałek bo nie wytrzymam do czwartku.
Chyba niestety nie powinna aż tak slabo rosnąć To nie są jeszcze duże wartości, ja w 5+2 miałam 32.000, wtedy przyrasta juz mniej dynamicznie..
Po ostatnim poście Autorki martwiłam się, że coś za wolno u niej się to dzieje (miałyśmy prawie tego samego dnia OM) a wartosci bardzo dalekie..
Chyba, że faktycznie jakas anomalia
Niestety nie było terminów wcześniej do mojego lekarza i położna kazała czekać. Oprócz tego słabego przyrostu bety czuje się ok, czasami pobolewa mnie delikatnie brzuch, bolą piersi i czasem kręci mi się w głowie. Żadnych plamien czy krwawień.Bardzo słusznie, ja na Twoim miejscu poszłabym nawet szybciej
Niestety nie było terminów wcześniej do mojego lekarza i położna kazała czekać. Oprócz tego słabego przyrostu bety czuje się ok, czasami pobolewa mnie delikatnie brzuch, bolą piersi i czasem kręci mi się w głowie. Żadnych plamien czy krwawień.
Wow! To już mały, piękny człowieczek gratulujeGratuluję wszystkich dobrych wiadomości dziś u mnie też wszystko dobrze, już jest 2.89 cm dzieciaczka i muszę mu nadać jakieś robocze imię, bo wygląda tak ludzko, że określenie zarodek mi przestało pasować a jeszcze 3 tygodnie temu to była taka niekształtna krewetka chociaż na zdjęciu może nadal tak wygląda
jakie już duże dziecię ! Nie mogę się doczekać tego widokuGratuluję wszystkich dobrych wiadomości dziś u mnie też wszystko dobrze, już jest 2.89 cm dzieciaczka i muszę mu nadać jakieś robocze imię, bo wygląda tak ludzko, że określenie zarodek mi przestało pasować a jeszcze 3 tygodnie temu to była taka niekształtna krewetka chociaż na zdjęciu może nadal tak wygląda
Tylko to z beta to tez… ja miałam mega niskie wartości, strasznie mnie to stresowało bo w ciąży z córka były bardzo wysokieChyba niestety nie powinna aż tak slabo rosnąć To nie są jeszcze duże wartości, ja w 5+2 miałam 32.000, wtedy przyrasta juz mniej dynamicznie..
Po ostatnim poście Autorki martwiłam się, że coś za wolno u niej się to dzieje (miałyśmy prawie tego samego dnia OM) a wartosci bardzo dalekie..
Chyba, że faktycznie jakas anomalia
Ja też chodziłam na kwasy teraz odstawiłam wszystko i tylko jakiś peeling enzymatyczny robię też zapisałam się do dermatologa ale dopeiro na koniec styczniaMi niestety, nic na razie innego nie stosuje, czekam na dermatologa bo normalnie w zimę stosowałam kwasy, ale nie chce tak drastycznie działać i nie można wiec czekam aż dermatolog mi coś przepisze, a ty coś masz?
coś takiego znalazłam na stronie nOvum, więc tego po prostu się trzymaj i czekaj na usg. A my trzymamy kciukiWitajcie,
Dziś jestem po kolejnym badaniu bety HCG i niestety przyrost po 48 godzinach marny, 3 stycznia było 5700 a dziś nieco ponad 6400. Położna kazała czekać do USG i dodała, że to wskazuje, że ciąża nie rozwija się prawidłowo czy są jakieś szanse, że wszystko będzie dobrze?
Dziękuję, tego się trzymam, czekam na USGcoś takiego znalazłam na stronie nOvum, więc tego po prostu się trzymaj i czekaj na usg. A my trzymamy kciuki