Malwina89
Fanka BB :)
To już mamy nazwę do wątku prywatnegoBrzmi jak rady w kółku seniorek z dyskopatią
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To już mamy nazwę do wątku prywatnegoBrzmi jak rady w kółku seniorek z dyskopatią
ja jak się skicham, to mam wrażenie, że mi mordę urwało . Ciśnie w brzuchu, mięśnie pracują. Mogłabym się nabawić 8-paku.Jezu, ja jak kicham, to mam wrażenie, ze sobie wbijam kolec w dół brzucha . A kochum kichać!
Melduję, że mam cukrzycę i glukometr wchodzi oraz dieta.
Z tarczyca na razie nic, mam donieść USG i powtórzyć badania.
A teraz sranie żarem, wizyta
Właśnie Zazuu bo Ty wiedzę masz bardzo dużą..pomaar na czczo..jak tylko otworzysz oko,czy można sobie siknac w międzyczasie?czy otwieram oko i idde od razu po glukometr?pytam,bo próbowałam pomiarów wszystkich.. w zależności od czasu,wychodziły większe,czy mniejsze kosmosy..Czy może wiesz coś na ten temat?Znasz wszytkie "zasady" pomiaru glukometrem? Dostałaś receptę na paski za darmo?
kompletnie nic nie wiem paski mam chyba 30% odpłatne.Znasz wszytkie "zasady" pomiaru glukometrem? Dostałaś receptę na paski za darmo?
Ja dodam że swojego doświadczenia - dużo zależy od tego kiedy zjadłaś ostatni posiłek lub wypiłaś ostatni łyk poprzedniego dnia. Ja jeśli jadłam/piłam do 20.00 to rano o 8.00 zawsze miałam piękny cukier, jak jadłam o 21.00 to zdarzało się że cukier miałam za wysoki (przy tych samych lekach i diecie)Właśnie Zazuu bo Ty wiedzę masz bardzo dużą..pomaar na czczo..jak tylko otworzysz oko,czy można sobie siknac w międzyczasie?czy otwieram oko i idde od razu po glukometr?pytam,bo próbowałam pomiarów wszystkich.. w zależności od czasu,wychodziły większe,czy mniejsze kosmosy..Czy może wiesz coś na ten temat?
I jeszcze jedno..mnie obniżał cukier na czczo ocet jabłkowy,pity na wieczór rozcieńczony z wodą..zapomniałam dopytać mojej gin..myślicie że ocet w ciąży można?