fanaberiasnow
Fanka BB :)
Ja o 15
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja o 15
Ciągle czytam "baranina"
Tak szczegółowy research to sobie zostawiam na później, na razie nie pomogęSanco czy NIfty?
I ja i ja 16.45 zobaczymy co zobaczymy
Też może byćCiągle czytam "baranina"
Pół mojej rodziny to stomatolodzy, w tym Mamunia i nigdy nie znieczulają w 1 trymestrze - takie są ogolne zalecenia podobno.Takie naprawdę mdłości od końcówki 7
ja właśnie byłam i mi normalnie dała znieczulenie, tylko od razu do asystentki powiedziała, ze tylko bez czegostam
Właśnie ja idę w poniedziałek do dentystki. Pamietam, ze ona mi mówiła, ze znieczulenie nie wpływa na ciąże (sama wtedy była w ciąży), ale muszę o tym poczytać i ewentualnie przełożęPół mojej rodziny to stomatolodzy, w tym Mamunia i nigdy nie znieczulają w 1 trymestrze - takie są ogolne zalecenia podobno.
Chyba, że już jest jakiś ból i otwarty stan zapalny, który wiadomo, że tragicznie może wpłynąć na dziecko - wtedy trzeba coś z tym zrobić na cito. Generalnie odsyłają ciężarne aż do 2 trymestru.
Mieszkałam kiedyś we Francji i moja przyjaciółka w 1 trym. tez została odprawiona przez dentystę.