Helilo
Fanka BB :)
A ja znienacka! 17.45.Która jeszcze dziś wizytuje? (moja pamięć złotej rybki)
Proszę wpisywać godziny!
nie polecam rzygać jajkiem w majonezie i to w pracy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja znienacka! 17.45.Która jeszcze dziś wizytuje? (moja pamięć złotej rybki)
Proszę wpisywać godziny!
Ciężko tu jakaś reakcje zostawićA ja znienacka! 17.45.
nie polecam rzygać jajkiem w majonezie i to w pracy
a kto wie, może jednak będziemy niczym rącze koziceporozmawiamy w 35tc jak będzie Cię dźwig podnosić, bo sama już nie wstaniesz po takim 30min badanku
PotwierdzamCiężko tu jakaś reakcje zostawić
Jajka w ciąży to jest zło moim zdaniem xD
Potwierdzam
DziękujęLink do: Mamaginekolog tu jest to moim zdaniem bardzo ładnie opisane, ogólnie wykrywają trochę więcej chorób niż pappa i z trochę większym prawdopodobieństwem ale są też o wiele droższe.
Edit: wykrywają prawdopodobienstwo chorób, bo to nie są badania diagnostyczne
Jakbym czytała o sobieJa cieszyłam się, że mnie to nie dotyczy niestety niezbyt długo.. Niby nie wymiotuje ale mam takie dziwne uczucie jakby mdłości i ciężkości na żołądku. Ciągle mi się odbija od tego, za każdym razem boję się, że to beknięcie skonczy się Jednego dnia zjem coś ze smakiem a drugiego na samą myśl o tym mam treści żołądkowe na wysokości tchawicy Tak na prawdę ciągle muszę coś przegryzać, bo jak jestem głodna to już w ogóle jest dramat. Ale wszystko do przeżycia
Ja dziś równy 7t.
Poczekaj też se rzygniesz. Ja nie mam klasycznych objawów, tylko takie cóś dziwnego od czasu do czasu i dlatego gam dziś by zajrzeć do środka i sprawdzić co tam?Ja nieustannie zazdroszczę