reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

kurczę, myślałam, ze w tych badaniach pokroju nifty itd ta ocena łożyska i tym podobnych tez jest😐
Też tak myślałam..jeszcze mi dzisiaj powiedziała,że na pewno mi to źle wyjdzie,że względu na moją immunologię,więc nie wiem,czy jest w ogóle sens..nie wiem czemu się tak upiera..

reklama
Też tak myślałam..jeszcze mi dzisiaj powiedziała,że na pewno mi to źle wyjdzie,że względu na moją immunologię,więc nie wiem,czy jest w ogóle sens..nie wiem czemu się tak upiera..
widocznie chce sprawdzić, czy wyniki będą złe czy będą tragiczne, ale cholera w środku tego jesteś Ty i Twoje nerwy😐

💁‍♀️

Załączniki

• e3c4d0a9-3ae6-450a-a719-db9fef349728.jpeg
    e3c4d0a9-3ae6-450a-a719-db9fef349728.jpeg
    79,2 KB · Wyświetleń: 82
widocznie chce sprawdzić, czy wyniki będą złe czy będą tragiczne, ale cholera w środku tego jesteś Ty i Twoje nerwy😐
No właśnie.. dlatego tego nie rozumiem..pójdę w poniedziałek na to sanco i zobaczę co wyjdzie .i wtedy ewentualnie zacznę się martwić,bo ta pappa,na bank wyjdzie zle

Właśnie ja idę w poniedziałek do dentystki. Pamietam, ze ona mi mówiła, ze znieczulenie nie wpływa na ciąże (sama wtedy była w ciąży), ale muszę o tym poczytać i ewentualnie przełożę
Bo sa różne zdania, trochę wiesz jak z hasłem żeby unikać przebywania z małymi dziećmi bo ich niegroźne wirusy mogą być groźne dla plodu. To raczej tak funkcjonuje w branży, że zalecana jest ostrożność, bo jednak podczas organogenezy do 4 miesiaca, tak naprawdę nigdy nie wiesz jaka chemia czy lek wpłynie na dany płód.

reklama
No właśnie.. dlatego tego nie rozumiem..pójdę w poniedziałek na to sanco i zobaczę co wyjdzie .i wtedy ewentualnie zacznę się martwić,bo ta pappa,na bank wyjdzie zle
Wiesz co ja bym pappe zrobiła - ale olała te statystyki dotyczące chorób, to będziesz miała dużo, dużo dokładniejsze z sanco. Natomiast pappa powie lekarzowi inne rzeczy - właśnie o łożysku czy o ryzyku rzucawki. A jak lekarz będzie miał informacje o tym jak to wyglada to będzie mógł włączyć leki zapobiegające problemom z przepływami itp.

Do góry