reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2023

reklama
Hej :) trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, te już zakonczone i przyszłe 😀 moja o 19.
Co do mdłości, to miałam je praktycznie od początku, najpierw jako reakcję na jakieś nieprzyjemne zapachy a jakoś od 6 tygodnia już tak same z siebie. Ale nie wymiotowałam, więc chociaż tyle dobrego 😀
A co do sapania to też tak mam, w ogóle czuję się jak jakiś flak, może też dlatego że przestałam ćwiczyć od kiedy się dowiedziałam o ciąży.

U mnie tez zadyszka po kilku krokach , ajak jeszcze z kim rozmawiam to już w ogole sapie jaki dziad jakiś.. żeby nie było kondycję mam Ok, bo byłam aktywna fizycznie przed ciążą, wiec szok .. nie pamietam czy aż tak miałam w pierwszej ciąży 6 lat temu , ale teraz mi to trochę doskwiera ..😏

Już po siedziałam ponad godzinę...🙃masakra,to tak,wg moich obliczeń jest 8+6,wg Pani Doktor 9+1,nawet 9+2,serce pięknie bije,krwiak się zmniejszył.. termin porodu 08.08,na razie wszystko wygląda okej.next week robię sanco,później prenatalne..jestem ciut spokojnie jniesza..Ciśnie mnie na tą pappe..nie wiem co zrobię .

całe szczęście, ze byłam ostatnio na wizycie bo znowu bym sobie zaczęła coś wkręcać 😆
Nie sapie szczęśliwie jeszcze. W ogóle kurczę mało ciazowo się czuje, może to ju ten 2 trymestr za rogiem a może znów będę jak w pierwszej ciąży mogła o tym zapominać ;)
Oby! Bo w przyszłym tygodniu uderzamy w góry i mam zamiar się zdeptać elegancko ^^

całe szczęście, ze byłam ostatnio na wizycie bo znowu bym sobie zaczęła coś wkręcać 😆
Nie sapie szczęśliwie jeszcze. W ogóle kurczę mało ciazowo się czuje, może to ju ten 2 trymestr za rogiem a może znów będę jak w pierwszej ciąży mogła o tym zapominać ;)
Oby! Bo w przyszłym tygodniu uderzamy w góry i mam zamiar się zdeptać elegancko ^^
zazdro, że ciążowo się nie czujesz, u mnie chwila moment drugi trymestr, a objawy, szczególnie trawienne, się rozkręcają🙈

@EMilkaaa84 super, że wszystko Ok💕 a skoro robisz sanco, to po co pappa?

Już po siedziałam ponad godzinę...🙃masakra,to tak,wg moich obliczeń jest 8+6,wg Pani Doktor 9+1,nawet 9+2,serce pięknie bije,krwiak się zmniejszył.. termin porodu 08.08,na razie wszystko wygląda okej.next week robię sanco,później prenatalne..jestem ciut spokojnie jniesza..Ciśnie mnie na tą pappe..nie wiem co zrobię .

Wspaniałe wieści😍😍😍 właśnie tak nadganiają te dzieciaczki 🥰
Gdzie fotka dla cioć?

zazdro, że ciążowo się nie czujesz, u mnie chwila moment drugi trymestr, a objawy, szczególnie trawienne, się rozkręcają🙈

Bo ona twierdzi,że chodzi o łożysko,przepływy,hipotrofie,że ona wie,że mi wyjdzie słabo,ale musi to mieć do wdrożenia innego leczenia,bo syn urodził się mały..nie wiem co zrobić..mam 39 lat..więc jak napisała @Helilo z założenia dziecko chore..

reklama
Gratulacje 💙

jeszcze tylko trochę i wierze, ze w 2 trymestrze obudzisz się jak młoda bogini ✊🏻

No ale obiecuje, ze pod koniec ciąży będę zdychać na ból kręgosłupa 🤪 Borze zielony jak sobie to przypomnę… brrr.

Do góry