kurczę, myślałam, ze w tych badaniach pokroju nifty itd ta ocena łożyska i tym podobnych tez jestBo ona twierdzi,że chodzi o łożysko,przepływy,hipotrofie,że ona wie,że mi wyjdzie słabo,ale musi to mieć do wdrożenia innego leczenia,bo syn urodził się mały..nie wiem co zrobić..mam 39 lat..więc jak napisała @Helilo z założenia dziecko chore..
reklama
a to ja tez, już mam problemy z kręgosłupem, a co będzie dalej jak sobie przypomnę te ciągle ktgGratulacje
jeszcze tylko trochę i wierze, ze w 2 trymestrze obudzisz się jak młoda bogini
No ale obiecuje, ze pod koniec ciąży będę zdychać na ból kręgosłupa Borze zielony jak sobie to przypomnę… brrr.
Dziewczyny moja ciąża z zaskoczenia, cały czas pracuję i mało czasu na czytanie póki co. Wytłumaczcie mi proszę co to te sanco i nifty... O pappa słyszałam w poprzednich ciążach, ale nie miałam robione... No ale teraz to ja stara jestem (41), więc też ryzyko dużo większe
Zazuu
Fanka BB :)
a to ja tez, już mam problemy z kręgosłupem, a co będzie dalej jak sobie przypomnę te ciągle ktg
Ja nie mogąca się doczekać ktg i pragnąca leżeć pod nim 24 na dobę
Załączniki
porozmawiamy w 35tc jak będzie Cię dźwig podnosić, bo sama już nie wstaniesz po takim 30min badankuJa nie mogąca się doczekać ktg i pragnąca leżeć pod nim 24 na dobę
Zazuu
porozmawiamy w 35tc jak będzie Cię dźwig podnosić, bo sama już nie wstaniesz po takim 30min badanku
Powiem, że ja sobie poleżę jeszcze 2 tygodnie
Malwina89
Link do: Mamaginekolog tu jest to moim zdaniem bardzo ładnie opisane, ogólnie wykrywają trochę więcej chorób niż pappa i z trochę większym prawdopodobieństwem ale są też o wiele droższe.Dziewczyny moja ciąża z zaskoczenia, cały czas pracuję i mało czasu na czytanie póki co. Wytłumaczcie mi proszę co to te sanco i nifty... O pappa słyszałam w poprzednich ciążach, ale nie miałam robione... No ale teraz to ja stara jestem (41), więc też ryzyko dużo większe
Edit: wykrywają prawdopodobienstwo chorób, bo to nie są badania diagnostyczne
Malwina89
Ja ale dopiero o 19Która jeszcze dziś wizytuje? (moja pamięć złotej rybki)
Proszę wpisywać godziny!
reklama
chyba nie pisałam jeszcze, Że trzymam kciuki, więc piszę terazJa ale dopiero o 19
Podziel się: