reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2023

Bo ona twierdzi,że chodzi o łożysko,przepływy,hipotrofie,że ona wie,że mi wyjdzie słabo,ale musi to mieć do wdrożenia innego leczenia,bo syn urodził się mały..nie wiem co zrobić..mam 39 lat..więc jak napisała @Helilo z założenia dziecko chore..
kurczę, myślałam, ze w tych badaniach pokroju nifty itd ta ocena łożyska i tym podobnych tez jest😐

reklama
Gratulacje 💙

jeszcze tylko trochę i wierze, ze w 2 trymestrze obudzisz się jak młoda bogini ✊🏻

No ale obiecuje, ze pod koniec ciąży będę zdychać na ból kręgosłupa 🤪 Borze zielony jak sobie to przypomnę… brrr.
a to ja tez, już mam problemy z kręgosłupem, a co będzie dalej😐 jak sobie przypomnę te ciągle ktg🙄

Dziewczyny moja ciąża z zaskoczenia, cały czas pracuję i mało czasu na czytanie póki co. Wytłumaczcie mi proszę co to te sanco i nifty... O pappa słyszałam w poprzednich ciążach, ale nie miałam robione... No ale teraz to ja stara jestem (41), więc też ryzyko dużo większe

a to ja tez, już mam problemy z kręgosłupem, a co będzie dalej😐 jak sobie przypomnę te ciągle ktg🙄

Ja nie mogąca się doczekać ktg i pragnąca leżeć pod nim 24 na dobę 😂😂😂😂😂

Załączniki

• 7afb10f5-444d-4dee-ae98-a19c9f9110ed.jpeg
    7afb10f5-444d-4dee-ae98-a19c9f9110ed.jpeg
    15,8 KB · Wyświetleń: 35
Dziewczyny moja ciąża z zaskoczenia, cały czas pracuję i mało czasu na czytanie póki co. Wytłumaczcie mi proszę co to te sanco i nifty... O pappa słyszałam w poprzednich ciążach, ale nie miałam robione... No ale teraz to ja stara jestem (41), więc też ryzyko dużo większe
Link do: Mamaginekolog tu jest to moim zdaniem bardzo ładnie opisane, ogólnie wykrywają trochę więcej chorób niż pappa i z trochę większym prawdopodobieństwem ale są też o wiele droższe.

Edit: wykrywają prawdopodobienstwo chorób, bo to nie są badania diagnostyczne

reklama
Do góry