reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

Dzięki dziewczyny, ja oczywiście odkąd zaczęłam plamić to oczywiście straciłam natychmiast wszytkie objawy 😂 na szczęście od wczoraj chociaż cycki bolą. Ja wiem, że to totalnie nic nie znaczy, ale moja głowa pogrywa sobie ze mną ostro😂
u mnie to samo, nie czuje juz objawow za bardzo i te dzisiejsze brazowe plamienia.. oby wytrzymac do soboty :D

reklama
Skoro mowa o początku mdłości, to ja się pytam, kiedy te mdłości się skończą?🤣 w drugiej ciąży miałam równiutko do końca 12tc. W 13tc obudziłam się rano jako inny człowiek. A teraz boje się, ze to będzie trwać dłużej, nie wiem, czemu. Ale już rodzina ma mnie dość i wypytuje, kiedy to się skończy😅

Musimy ustalić, że raporty z wizyty dajemy minute po wyjściu z gabinetu, a nie jakieś jeżdżenie do domu jak @RoseGold
obiecuję poprawę😁

U dentysty muszę czekać do drugiego trymestru, bo mój lekarz powiedział, ze nie da znieczulenia🥲

I jeszcze mam pytanko w temacie naszego stanu błogosławionego, w końcu wszystkie promieniejemy, przeżywamy najpiękniejszy okres w życiu - czy też tak stękacie? Boszsz ja cały czas. Usiadłam teraz na fotelu w kawiarni i tak stęknęłam, że aż ludzie się odwrócili. No wstyd na maxa. Nie wspomnę o wchodzeniu czy wychodzeniu z samochodu, bo to już nawet nie jest stękanie tylko dzikie jęki

obiecuję poprawę😁

U dentysty muszę czekać do drugiego trymestru, bo mój lekarz powiedział, ze nie da znieczulenia🥲

I jeszcze mam pytanko w temacie naszego stanu błogosławionego, w końcu wszystkie promieniejemy, przeżywamy najpiękniejszy okres w życiu - czy też tak stękacie? Boszsz ja cały czas. Usiadłam teraz na fotelu w kawiarni i tak stęknęłam, że aż ludzie się odwrócili. No wstyd na maxa. Nie wspomnę o wchodzeniu czy wychodzeniu z samochodu, bo to już nawet nie jest stękanie tylko dzikie jęki
ja śpię 😅

reklama
Do góry