Zazuu
Fanka BB :)
Dzięki O 16, tydzień 7+5
No to będzie już piękny kawałek Glutka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki O 16, tydzień 7+5
będziemy mieć oczywiścieZestresowana lecz pełna nadziei czekam jutra
Miejcie mnie w myślach jutro ok 9:15
Dzień dobry
U mnie stabilnie, chociaż do normalnych dla mnie plamień doszły nitki żywej krwi. Tzn wczoraj w nocy miałam jedną, a teraz jest tego więcej. Nie wiem, co ja mogę więcej zrobić, pewnie powinnam być spokojna, bo wczoraj zostało mi wszystko wyjaśnione, ale No ja nie potrafię
Przepraszam, że dorzucę do ognia, ale nie daje mi tez spokoju temat Asi. Już wiem, dlaczego wcześniej nam się to spinało. Bo ten poprzedni lekarz dziwnie wg nas liczył tygodnie (przy pierwszej wizycie powiedział, ze ciąża ma 2/3 tygodnie wtf) i założyłyśmy, że gościu liczy tc od owulacji. Dlatego nam się spinało z owulacją 5.12 (bo my do jego obliczeń doliczalysmy 2 tygodnie)
Gdzie tam ja cierpliwa, ja wegetuje raczej czekając,Kolejna bohaterka z supermocą "cierpliwość"
Jak ja Was dziewczyny podziwiam to Wy nie macie pojęcia
zaszłam w ciąże mając ledwo 20 lat i jak zorientowałam się, że ciąża polega na ciągłych badaniach krwi, to stwierdziłam, że pie*dolę taki interes tym bardziej, że pierwszy lekarz totalnie te wyniki olewał i jakoś w 27tc miałam transfuzję, a lekarze w szpitalu oglądali moje wyniki jak jakiś obiekt nie z tego świataMi ginekolog ostatnio zaleciła zrobić badania i przyjść za ok.2 tygodnie co wypada w ten piątek...ale odkładam to
Serduszko widziałam, uspokoiłam się..
Pójdę w przyszłym tygodniu, jakoś chciałabym juz zobaczyć większy postęp od mojego ostatniego groszka, niecałe 0,5 cm
Chyba stresują mnie te kompleksowe badania, na pewno starej kobiecie wyjdzie coś nie tak
Ja tez nie wiem, skąd one ta cierpliwość biorą?? Ja jestem lekko tydzień po wizycie i już bym się najchętniej umówiła na kolejna a wizyta która już mi babka wpisała do karty ciąży (chyba żebym nie wymyślała nic wcześniej) to 23 styczeńKolejna bohaterka z supermocą "cierpliwość"
Jak ja Was dziewczyny podziwiam to Wy nie macie pojęcia
Ja tez nie wiem, skąd one ta cierpliwość biorą?? Ja jestem lekko tydzień po wizycie i już bym się najchętniej umówiła na kolejna a wizyta która już mi babka wpisała do karty ciąży (chyba żebym nie wymyślała nic wcześniej) to 23 styczeń
Myśle o pójściu w przyszłym tyg do kogoś ze znanego lekarza na usg ale walczę z tym
Gdzie tam ja cierpliwa, ja wegetuje raczej czekając,
T bardziej cykor przed badaniami niż cierpliwość bo póki co jestem w szczęśliwej ciąży z wieloma objawami i dobrze mi z tym