Zazuu
Fanka BB :)
Juz po ale jestem w 5 tygodniu i 1 dniu ciazy jest zarodek jest cialko zolte wedlug USG TERMIN na 4.09 wedlug Om 22.08
Jak wrażenia po dzisiejszej wizycie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Juz po ale jestem w 5 tygodniu i 1 dniu ciazy jest zarodek jest cialko zolte wedlug USG TERMIN na 4.09 wedlug Om 22.08
dzis zarabiscie pozniej podesle zdjeciaJak wrażenia po dzisiejszej wizycie
I co jest w tych paczkach ? Ja zainstalowałam aplikację i mam tylko North Fishja tak samo, najbliżej mam 25km od domu, ale to wypierdki, dopiero 60km od domu zaczyna się zabawa No ale często bywam w mieście, wiec zawsze wracam z łupami
O ja, tez się cofnęłas w czasie Jak ja !Juz po ale jestem w 5 tygodniu i 1 dniu ciazy jest zarodek jest cialko zolte wedlug USG TERMIN na 4.09 wedlug Om 22.08
Co lekarz mówił o odstawieniu? Jaką dawkę bierzesz?
daj spokój! Nikt tu nie jest za staryMoże i ja będę prowadzić konto na insta pt. najstarsza matka ever
Też biorę glocophage.Ja, glucophage 750 xr 2x wieczorem
To taka sama dawka jak ja, odstawiasz za jakiś czas, czy bierzesz do końca?Ja, glucophage 750 xr 2x wieczorem