asiasiasia
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zrobil pomiary. Pecherzyk wielkosci 13,5 mm jesli dobrze pamietam. Za dwa tygodnie mam przyjsc zalozymy karte bo wtedy napewno bedzie juz bic serduszko .
Co lekarz mówił o odstawieniu? Jaką dawkę bierzesz?
kiedy miałaś pierwszy pozytywny test?Zrobil pomiary. Pecherzyk wielkosci 13,5 mm jesli dobrze pamietam. Za dwa tygodnie mam przyjsc zalozymy karte bo wtedy napewno bedzie juz bic serduszko .
tak pokrywa sie powiedzial poprostu ze tamten mnie olal tak brzydko mowiac. Powiedzialam mu to dopiero po badaniu.A coś mówił na te poprzednie wyniki i na to, co z kolei mówił Ci tamten lekarz? Jeśli chodzi o wyliczenie ciąży to pokrywa się to z tym, co mówił tamten gościu.
Mnie było dość ciężko, trzeba się pilnować,co się je, pilnować mniej więcej godzin posiłków, kłuć min 4 razy dziennie. Bardzo dużo produktów nie można jeść np. Ziemniaków, białego pieczywa, ogólnie wszystko ma być zero cukrów. Męczące było też to że każdy posiłek musiał być zbilansowany czyli białko-węglowodany-tluszcze.. nie można było sobie np tam po prostu zjeść jabłko czy coś innego bo wychodziły kwiatki w pomiarach cukru.Jak się żyje z cukrzycą ciążową?
13.12.2022kiedy miałaś pierwszy pozytywny test?
kazała brać do rozwiązaniaTo taka sama dawka jak ja, odstawiasz za jakiś czas, czy bierzesz do końca?
13.12.2022