reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2023

Wgl. Śledzę taka pare dziewczyn z Norwegii, wzięły ślub w tym roku, drugie podejście do invitro robiły. Już miała pozytywna bete etc. I dzisiaj jechała na pierwsze usg i okazało się ze nici :( i włączyło mi się takie anxiety 🥹
Z drugiej strony, tez jej pierwszy przyrost bety był słaby, dopiero trzecie oznaczenie było okej, nie wiem czy mogło to coś znaczyć, ale i tak smutne :(

reklama
Wgl. Śledzę taka pare dziewczyn z Norwegii, wzięły ślub w tym roku, drugie podejście do invitro robiły. Już miała pozytywna bete etc. I dzisiaj jechała na pierwsze usg i okazało się ze nici :( i włączyło mi się takie anxiety 🥹
Z drugiej strony, tez jej pierwszy przyrost bety był słaby, dopiero trzecie oznaczenie było okej, nie wiem czy mogło to coś znaczyć, ale i tak smutne :(

To te co miały taki marny przyrost bety?

Dobra, tuman doczytał do końca 😂

No to tez na nie czasem zerkałam. Przyznam szczerze, że już ta ich beta byla dla mnie znakiem, że nic z tego i zerkałam z nadzieją, że się mylę 🥺
Dziś jeszcze nie patrzylam 🥺
Julię opublikowała wpis u siebie na story na insta. No ja tez się bałam ich optymizmu :( tzn. Uważam, ze trzeba pozytywnie patrzeć, ale tez spokojnie. :(

reklama
Dobra, tuman doczytał do końca 😂

No to tez na nie czasem zerkałam. Przyznam szczerze, że już ta ich beta byla dla mnie znakiem, że nic z tego i zerkałam z nadzieją, że się mylę 🥺
Dziś jeszcze nie patrzylam 🥺
Ale się zastanawiałam czy ten przyrost bety nie był już znakiem, bo był niski, a potem ten kolejny tez nie był jakiś ekstra

Do góry