Mój pierwszy pozytywny test był 8.12, a miałam dziś 4 mm na pewno tam nic nie będzie już za tydzień...Zrobil pomiary. Pecherzyk wielkosci 13,5 mm jesli dobrze pamietam. Za dwa tygodnie mam przyjsc zalozymy karte bo wtedy napewno bedzie juz bic serduszko .
reklama
JoannaLaura
Fanka BB :)
A jaki termin z OM?Zrobil pomiary. Pecherzyk wielkosci 13,5 mm jesli dobrze pamietam. Za dwa tygodnie mam przyjsc zalozymy karte bo wtedy napewno bedzie juz bic serduszko .
13.12.2022
A temu ginekologowi mówiłaś, kiedy pierwszy pozytywny test miałaś?
asiasiasia
nie bede panikowac juz teraz. Nic sie nie dzieje. Wiesz kochanie ja sie nie dziwie Tobie bo jestes po przejsciach. Ja nie mam za soba staraty a panikuje czasem gorzej. Juz taka moja natura. Ale tym razem i po dzisiejszej wizycie troche sie uspokoilam i bastuje.No to coś ten wiek się nie spina.
Nie wiem jak dla mnie to zdjęcie lepsze, ale też bez szału. Może po prostu jest taki obraz. Ja bym poszła pewnie za tydzień znając mój wysoki poziom cierpliwości
JoannaLaura
Wszystko jest możliwe, trzymam kciuki za WasMój pierwszy pozytywny test był 8.12, a miałam dziś 4 mm na pewno tam nic nie będzie już za tydzień...
asiasiasia
22.08A jaki termin z OM?
asiasiasia
takA temu ginekologowi mówiłaś, kiedy pierwszy pozytywny test miałaś?
Zazuu
nie bede panikowac juz teraz. Nic sie nie dzieje. Wiesz kochanie ja sie nie dziwie Tobie bo jestes po przejsciach. Ja nie mam za soba staraty a panikuje czasem gorzej. Juz taka moja natura. Ale tym razem i po dzisiejszej wizycie troche sie uspokoilam i bastuje.
Tak czy tak trzeba czekać więc zrób jak czujesz, że dla Ciebie najlepiej. Najważniejsze, że znalazłaś lekarza przy którym czujesz się zaopiekowana
reklama
JoannaLaura
Aaa przepraszam, już pisałaś moim zdaniem jest git, jest zarodek to już dużo22.08
Około 2tyg to nie jest nie wiadomo jakie opóźnienie względem OM.
Jestem ciekawa co to będzie za dwa tygodnie
Podziel się: