reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

reklama
No to coś ten wiek się nie spina.
Nie wiem jak dla mnie to zdjęcie lepsze, ale też bez szału. Może po prostu jest taki obraz. Ja bym poszła pewnie za tydzień znając mój wysoki poziom cierpliwości😂
nie bede panikowac juz teraz. Nic sie nie dzieje. Wiesz kochanie ja sie nie dziwie Tobie bo jestes po przejsciach. Ja nie mam za soba staraty a panikuje czasem gorzej. Juz taka moja natura. Ale tym razem i po dzisiejszej wizycie troche sie uspokoilam i bastuje.

nie bede panikowac juz teraz. Nic sie nie dzieje. Wiesz kochanie ja sie nie dziwie Tobie bo jestes po przejsciach. Ja nie mam za soba staraty a panikuje czasem gorzej. Juz taka moja natura. Ale tym razem i po dzisiejszej wizycie troche sie uspokoilam i bastuje.

Tak czy tak trzeba czekać więc zrób jak czujesz, że dla Ciebie najlepiej. Najważniejsze, że znalazłaś lekarza przy którym czujesz się zaopiekowana

reklama
Do góry